KLART: Då släpps kusliga och roliga Haunted Mansion på Disney+

KLART: Då släpps kusliga och roliga Haunted Mansion på Disney+

  • Disney+
Filmtopp
12 september 2023 kl. 11:30

Skräck för hela familjen

Ny berättelse, nytt hus - samma nostalgi. Snart är det premiär för den nya versionen av Halloween-klassikern "Haunted Mansion" på Disney+.

Den 11 augusti bjöds biopubliken in till spökhuset i Haunted Mansion, Disneys nyversion av Eddie Murphy-filmen med samma namn. Med en stjärnspäckad ensemble – LaKeith Stanfield, Rosario Dawson, Danny DeVito, Owen Wilson, Jamie Lee Curis, Jared Leto m.fl. – var det många som passade på att ta del av kusligheterna.

Snart går det alldeles utmärkt att ta del av familjeskräckisen direkt från TV-soffan, det vankas nämligen streamingpremiär.

Då släpps kusliga och roliga Haunted Mansion på Disney+

Nu kan Filmtopp rapportera att Haunted Mansion, som inspireras av den tidigare Halloween-klassikern med Eddie Murphy och Disneys åkattraktion med samma namn, släpps för digital streaming redan i oktober.

Här på Filmtopp fick filmen ett positivt omdöme av vår recensent Mimi Dahlén, som skrev följande i sin recension:

"Den spöklika men absolut inte läskiga atmosfären, den enkla humorn och charmiga karaktärerna ger samma känsla som Casper (1995) och Limony Snicket's A Series of Unfortunate Events (2004), vilket är otroligt uppfriskande i detta landskap av filmer som tar sig själva på alldeles för stort allvar."

"Haunted Mansion" släpps på Disney+ den 4 oktober.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL