Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
KLART: Då släpps Disneys Percy Jackson-serie

KLART: Då släpps Disneys Percy Jackson-serie

  • Disney+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 augusti 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 augusti 2023

Det är dags att återse Percy Jackson

Nu meddelar Disney att TV-serien "Percy Jackson and the Olympians" har fått ett premiärdatum. Dessutom har en ny teaser landat!

I dag, för att fira Percy Jacksons födelsedag, släpper Disney+ en ny teaser för den kommande originalserien Percy Jackson and the Olympians. Baserad på Rick Riordans bästsäljande bokserie blir det premiär med ett dubbelavsnitt senare i år.

Percy Jackson and the Olympians
Fr.v. Leah Sava Jeffries, Aryan Simhadri och Walker Scobell. Foto: Disney

Percy Jackson and the Olympians berättar historien om en 12-årig, modern halvgud, Percy Jackson, som precis börjar förstå sina nyfunna, gudomliga krafter när himmelsguden Zeus anklagar honom för att ha stulit sin mästare åskvigg. Med hjälp av sina vänner Grover och Annabeth måste Percy ge sig ut på ett äventyr för att hitta åskviggen och återställa ordningen i Olympen.

Se teasern till Percy Jackson and the Olympians nedan

I serien ser vi Walker Scobell som Percy Jackson, Leah Sava Jeffries som Annabeth Chase, Aryan Simhadri som Grover Underwood i huvudrollerna. De gästas i sin tur av skådespelare som Lin-Manuel Mirand, Megan Mullally, Toby Stephens, Jason Mantzoukas och Jay Duplass.

"Percy Jackson and the Olympians" släpps på Disney+ den 30 december.

NÄSTA ARTIKEL