The Mandalorian avsnitt 13. Foto: Disney Plus/Lucas Film Ltd.

KLART: då har nya Star Wars-serien Ahsoka premiär

  • Disney+
Filmtopp
Uppdaterad kl. 16:30 | Publicerad 07 juni 2023 kl. 15:30

Landar på Disney+ under sensommaren

Nu har vi ett bekräftat premiärdatum för Disneys nästa Star Wars-serie "Ahsoka" med Rosario Dawson i huvudrollen. I samband med den stora nyheten bjuder de även på en ny teaser.

Efter succén med Andor och den tredje säsongen av The Mandalorian är många förväntansfulla på Disneys kommande Star Wars-serie Ahsoka i vilken Rosario Dawson spelar titelrollen. I dag meddelar Disney inte bara ett officiellt premiärdatum för den efterlängtade produktionen, de låter oss även ta del av en ny förhandsvisning. 

Den kommande serien utspelar sig efter det intergalaktiska Imperiets fall, där den före detta Jedi-ridaren Ahsoka Tano utreder ett växande hot mot vad som är en sårbar galax. Precis som med Disneys andra Star Wars-serier ser det ut att vara en påkostad historia, som lovar fansen underhållning av god kvalitet. 

Se ett nytt klipp från "Ahsoka" här: 

Då har Ahsoka premiär på Disney+

I samband med det nya klippet avslöjar Disney att den nya Star Wars-serien kommer till Disney+ under sensommaren. Närmare bestämt rör det sig om den 23 augusti. Ahsoka är en miniserie bestående av sammanlagt åtta avsnitt.

Något du kan vilja hålla utkik efter är att vi får se Hayden Christensen dyka upp i ett avsnitt som Anakin Skywalker. Tidigare fick vi se honom reprisera rollen som Darth Vader i serien Obi-Wan Kenobi. Ett annat speciellt framträdande att hålla span på är Ray Stevensons medverkan, den nyligen avlidne skådespelaren från legendariska Rome

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL