Tips: Keanu Reeves berättar osannolik Formula 1-historia i ny dokumentärserie

Tips: Keanu Reeves berättar osannolik Formula 1-historia i ny dokumentärserie

  • Disney+
Sofie Landgren
15 november 2023 kl. 06:11

Brawn: The Impossible Formula 1 Story – dokumentärserie på Disney+

Helt utan manus berättar Keanu Reeves ("John Wick", "The Matrix Resurrections") den anmärkningsvärda historien om hur Ross Brawn 2009 tävlade i den dyraste och mest tekniskt avancerade racingserien på jorden och hur han gjorde det omöjliga möjligt.

Keanu Reeves berättar osannolik Formula 1-historia i ny dokumentärserie
Foto: Disney+.

Premiär för Brawn: The Impossible Formula 1 Story på Disney+.

Keanu Reeves agerar värd och exekutiv producent i Disney+ senaste dokumentärserie Brawn: The Impossible Formula 1 Story, som berättar den anmärkningsvärda historien om hur Ross Brawn 2009 tävlade i den dyraste och mest tekniskt avancerade racingtävlingen på jorden och hur han fick det omöjliga att hända. Hans underbemannade, underfinansierade och oberoende team vann världsmästerskapet och tog sig an branschens största titaner – allt efter att ha köpt laget för bara 1 pund.

Dokumentärserien BRAWN: THE IMPOSSIBLE FORMULA 1© STORY
Foto: Disney+.

Premiär den 15 november 2023

Gå bakom kulisserna i denna Formel 1-saga med människorna som var där – på banan, i garaget och i styrelserummet – när de delar med sig av sina egna berättelser om det mirakulösa racingåret. Med tillgång till F1-arkiven tar den här serien med tittarna på resan mot segern, ledd av skådespelaren Keanu Reeves tillsammans den brittiske F1-föraren Jenson Button och Ross Brawn.

Den här serien är en North One-produktion utvecklad, skriven och producerad av showrunner Simon Hammerson med trefaldigt BAFTA-vinnande exekutiv producent Neil Duncanson och regisserad av 2022 Broadcasts bästa sportdokumentärvinnare Daryl Goodrich, med Keanu Reeves som värd och exekutiv producent.

Alla avsnitt av "Brawn: The Impossible Formula 1 Story" kommer att finnas tillgängliga på Disney+ den 15 november 2023.

NÄSTA ARTIKEL