Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Höjdpunkter på Disney+ i augusti 2022

Höjdpunkter på Disney+ i augusti 2022

  • Disney+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 juli 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 juli 2022

Både Star Wars- och Marvel-premiärer väntar i augusti...

Disney+ slår på stort i augusti! Under månaden kommer vi bjudas på två av streamingtjänstens större satsningar för året – en MCU-serie och en Star Wars-serie.

Stora premiärer på Disney+ i augusti 2022

Andor

Andor kommer till Disney+ i augusti
Foto: Disney+

I serien Andor utforskar vi ett nytt perspektiv av Star Wars-galaxen med fokus på Cassian Andors (Diego Luna) resa. Serien berättar historien om det spirande upproret mot imperiet i en tid av faror, svek och intriger när Cassian ger sig ut på den väg som ska förvandla honom till en rebellhjälte.

Premiär: 31 augusti

She-Hulk: Attorney at Law

She-Hulk på Disney+ i augusti
Foto: Disney+

I Marvel Studios She-Hulk Attorney at Law specialiserar sig advokaten Jennifer Walters (Tatiana Marslany) på övermänskliga rättsfall samtidigt som hon måste hantera livet som en singel i 30-årsåldern som då och då råkar bli en enorm superstark Hulk.

Premiär: 17 augusti

Lightyear

Lightyear kommer till Disney+ i augusti
Foto: Walt Disney Pictures.

Från Disney och Pixar kommer det animerade äventyret om Buzz Lightyears bakgrund. Lightyear följer hjälten som Toy Story-leksaken inspirerats av när han ger sig ut på ett intergalaktiskt äventyr med sina rekryter Izzy, Mo och Darby samt robotföljeslagaren Sox. Ett brokigt gäng som tar sig an sitt största uppdrag hittills – att arbeta tillsammans för att komma undan den onde Zurg och hans robotarmé.

Premiär: 3 augusti

Prey

Prey kommer till Disney+ i augusti
Foto: Disney+

Som den senaste filmen i Rovdjuret-serien är Prey en helt ny actionthriller som utspelar sig i Comache-folkets land för 300 år sedan. Vi följer den unga kvinnan Naru som är en stenhård och mycket skicklig krigare, uppvuxen i skuggan av några av de mest legendariska jägarna på Great Plains. När hennes läger hotas av fara ger hon sig ut för att skydda sitt folk. Bytet hon förföljer och slutligen konfronterar visar sig vara ett högt utvecklat utomjordiskt rovdjur med tekniskt avancerade vapen, vilket resulterar i en blodig och skrämmande uppgörelse.

Premiär: 5 augusti

I Am Groot

I Am Groot kommer till Disney+ i augusti
Foto: Disney+

Inget kan skydda galaxen från den här busiga bäbisen. Så var redo när Baby Groot intar scenen i sin helt egna serie. Vi får se honom växa upp och hamna i problem bland stjärnorna.

Premiär: 10 augusti

LEGO Star Wars Summer Vacation

LEGO Star Wars Summer Vacation kommer till Disney+ i augusti
Foto: Disney+

Finn har arrangerat en överraskningsresa för sina vänner ombord på det galaktiska rymdskeppet The Halcyon! Men Finns plan går snabbt fel när han separeras från gruppen. Ensam ombord på Halcyon möter Finn tre Force Spirits – Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker och prinsessan Leia, som var och en delar med sig av sina egna oväntade berättelser om semestrar som gått fel.

Premiär: 5 augusti

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL