Här överraskar Bryan Cranston och Aaron Paul i komediserien

Här överraskar Bryan Cranston och Aaron Paul i komediserien

  • Disney+
Filmtopp
24 augusti 2023 kl. 15:00

Breaking Bad-duon slår sina kloka huvuden ihop

TV-världens kanske mest minnesvärda dramaduo spelar nu mot varandra i en populär komediserie på Disney+.

Med Breaking Bad skrev Aaron Paul och Bryan Cranston omedelbart in sig i TV-historien som ett av de mest minnesvärda dramaparen någonsin – metaamfetain-tillverkarna Jesse och Walter. Deras kemi verkar också ha smittat av sig i verkliga livet då de två har varit nära vänner sedan dess. Efter att serien gick i mål för tio år sedan, har de också titt som tätt återförenats i TV-rutan, exempelvis i El Camino, Barely Legal Pawn och en popcornreklam. Nu är det dags igen.

It's Always Sunny in Philadelphia säsong 15 – Detta vet vi
Gänget i It's Always Sunny in Philadelphia möter Breaking Bad-duon. Foto: Disney+

Här överraskar Bryan Cranston och Aaron Paul i komediserien

Långköraren It's Always Sunny in Philadelphia har underhållit publiken sedan 2005 och har under årens gång blivit en av de mest respekterade komediserierna genom tiderna. I serien följer vi en hänsynslös grupp barägare som hämningslöst gör precis vad som helst för att få sina viljor igenom. "Seinfeld on crack" är en inte helt ovanlig beskrivning.

Från crack till metaamfetamin – nu rullar den 16:e säsongen på Disney+ där det i gårdagens avsnitt bjöds på en rejäl överraskning för fansen när Breaking Bad-duon visade sig ha en ledande roll.

Vill utnyttja Cranston och Paul

I ett nytt sätt att försöka tjäna in lite pengar bestämmer sig nämligen Sunny-gänget för att börja kränga "kändissprit", dvs någon sunkig häxbrygd paketerat med en skådespelares namn på flaskan. När de får höra att Bryan Cranston och Aaron Paul är i stan bestämmer de sig för att göra allt i sin makt för att kunna sko sig på skådespelarnas kändisskap.

Under avsnittets gång driver Bryan Cranston och Aaron Paul en hel del med varandra och om sig själva. Det är helt enkelt ett måste för fansen att spana in.

Samtliga säsonger av "It's Always Sunny in Philadelphia" finns att streama på Disney+.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL