Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Han har huvudrollen i serien Willow

Han får huvudroll i serien Willow

  • Disney+
Filmtopp
Matilda Lindblom | Nyhet
27 april 2021
Filmtopp
Matilda Lindblom | Nyhet
27 april 2021

Doom-skådis med nyckelroll i Willow-serien.

Filmen Willow från 80-talet baseras på ett verk av George Lucas och snart kommer serien till Disney+. Huruvida Warwick Davis, som spelade titelkaraktären i filmen, kommer tillbaka har inte blivit helt bekräftat av Lucasfilm. Däremot vet vi nu vem som spelar den manliga huvudrollen.

Amer Chadha-Patel. Foto: Michael Wharley.
Amer Chadha-Patel. Foto: Michael Wharley.

VIDARE LÄSNING: 

Mer om serien Willow på Disney+

Tv-serien Willow kommer till Disney+ men hittills finns det inte särskilt mycket detaljer om själva handlingen. Det som är känt för Filmtopp är att serien kommer att utspelas flera år efter kultfilmens handling. Därför kommer en hel del nya karaktärer att introduceras. 

Amer Chadha-Patel, känd från Doom: Annihilation, har landat den manliga huvudrollen i Willow. Andra skådespelare på rollistan är Emmie BamberRuby Cruz och Erin Kellyman

Serien kommer troligtvis att spelas in i Wales där även stora delar av filmen spelades in. Avsnitten regisseras av Jonathan Entwistle och produceras av Jonathan Kashdan (Solo: A Star Wars story) och Wendy Mericle (Arrow). 

Filmen handlade om Willow spelad av Warwick Davis som ledde ett knepigt gäng på ett uppdrag att skydda en bebis från en drottning som ville förgöra henne. De få detaljer som finns om serien pekar på att uppdraget den här gången blir att försöka rädda en kidnappad prins. 

 

 

 

NÄSTA ARTIKEL