Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Förtrollad 2 påbörjar sin inspelning

Förtrollad 2 närmar sig

  • Disney+
Filmtopp
Matilda Lindblom | Nyhet
09 augusti 2021
Filmtopp
Matilda Lindblom | Nyhet
09 augusti 2021

"Disenchanted" släpps 2022.

Efter fjorton år sedan karaktärerna i Disneys Förtrollad fick sina lyckliga slut blir det nu en uppföljare, Disenchanted. Greys Anatomys Patrick Dempsey avslöjade för Variety att han kommer att sjunga första gången offentligt.

Det har länge pågått spekulationer om Förtrollad 2 och nu efter fjorton år har inspelningarna dragit igång. Flera nya skådespelare har tillkommit utöver original skådespelarna som såklart återvänder: Amy Adams som prinsessan Giselle som hamnade i verkligheten, James Marsden som prinsen Edward som hon skulle gift sig med, musikalstjärnan Idina Menzel som Nancy Tremaine och Patrick Dempsey som den cyniske frånskilde advokaten Robert som gifte sig med Giselle. Även den välkända Alan Menken återvänder som kompositör. 

Anledningen till att det har tagit så lång tid har varit att de velat få till ett bra manus till uppföljaren och enligt Dempsey verkar det nu bli en bra story och han tillägger att han dessutom ska sjunga och dansa för första gången på vita duken, meddelar han till i Variety. Däremot inte med musikalstjärnan Idina Menzel. 

Några nya namn som har blivit bekräftade att vara med i uppföljaren är Emmyvinnaren Maya Rudolph som gav liv åt USA:s vicepresident Kamala Harris, Jayma Mays från den populära TV-serien Glee samt Yvette Nicole Brown från Avengers: EndgameAlla tre uppges spela onda karaktärer. 

VIDARE LÄSNING:

Fler onda styvsystrar blir live-action karaktärer

"Förtrollad 2" har sin premiär någon gång under 2022.

 

NÄSTA ARTIKEL