Doctor Who är snart tillbaka – med Sex Education-stjärnan i huvudrollen

Doctor Who är snart tillbaka – med Sex Education-stjärnan i huvudrollen

  • Disney+
Fredrik Larsson
07 maj 2024 kl. 11:05

Äntligen dags för mer tidsresor med Doctor Who – nu med Ncuti Gatwa

Snart är det premiär för ytterligare en säsong av "Doctor Who" – denna gången med Ncuti Gatwa, känd från bl.a. "Sex Education", som den nya doktorn.

Doctor Who kom som TV-serie för första gången 1963 och porträtterades då av William Hartnell. Sedan dess har denna serie blivit en stor klassiker och fått många olika ansikten som spelat doktorn.

Nu börjar serien om på ny kula ännu en gång, med en sprillans ny doktor i huvudrollen.

Doctor Who är snart tillbaka – med Sex Education-stjärnan i huvudrollen
Foto: Disney+

Då kan du streama kommande säsong av Doctor Who med Ncuti Gatwa

I vintras introducerades vi för en ny Doctor Who i ett specialavsnitt och nu i maj är det till sist dags för den första säsongen med Ncuti Gatwa som Doctor Who. Ncuti är den 31-årige skådespelaren som de allra flesta känner igen från succéserien Sex Education (2019-2023). Han medverkade även i den omtalade filmen Barbie (2023), där han spelade en av alla Kens.

Nu är han aktuell i en ny säsong av Doctor Who och det är dags att återigen kliva in i telefonkiosken för att resa i tiden och uppleva nya äventyr och faror. Gatwa bryter historisk mark som den första svarta skådespelaren i huvudrollen som Doctor Who. Han får sällskap av Millie Gibson i rollen som Ruby Sunday.

Den nya säsongen har premiär den 11 maj på Disney+.

Filmtopp håller dig uppdaterad om det senaste nyheterna för film och TV.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL