Recension: Poor Things (2023) – Emma Stone briljerar i magiskt unik film

Disney+ sänker priset för nya och återkommande kunder

  • Disney+
Filmtopp
Uppdaterad 02 mars 2024 kl. 16:03 | Publicerad 01 mars 2024 kl. 16:03

Skaffa tjänsten för 19 kronor i månaden

För att öka intresset för Disney+ Under tre månaders tid kan nya så väl som återvändande kunder skaffa Disney+ för 19 kr månaden.

Artikeln innehåller betallänkar.

Fram till den 14 mars kan nya och återvändande kunder abonnera på Disney+ Standard med reklam för 19 kr/mån i tre månader; en möjlighet att spara 120 kronor i jämförelse med ordinarie pris för tre månader. Efter att erbjudandets tre månader har gått ut förnyas automatiskt abonnemanget med Disney+ Standard med reklam till ordinarie pris (59 kr/månaden) om inte kunden själv avslutar prenumerationen innan dess. Det är med andra ord inte bindande.

På Disney+ finns en mängd storfilmer att streama, inklusive Marvel Studios The Marvels och den gripande och Oscarsnominerade sci-fi actionthrillern The Creator från 20th Century Studios. Snart kommer även premiären av Searchlight Pictures prisbelönta film Poor Things och Önskan, den senaste filmen från Walt Disney Animation Studios.

Abonnenter kan också njuta av Taylor Swift's | The Eras Tour (Taylor's Version) från och med den 15 mars och den nylanserade dramaserien Shōgun från FX som utspelar sig i Japan år 1600, i början av ett inbördeskrig som definierat ett sekel. Kritikerhyllade och prisbelönta succéserier som The Bear och den Emmy-nominerade dokumentärserien Welcome to Wrexham är båda förnyade för en tredje säsong och är planerade att återkomma på Disney+ senare i år.

Kommande brittiska original inkluderar även andra säsongen av den prisbelönta komediserien Extraordinary den 6 mars och action-äventyrsserien Renegade Nell, som har premiär på tjänsten den 29 mars.

Här kan du ta del av erbjudandet från Disney+.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL