Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Då kommer Grey's Anatomy säsong 19 till Disney+

Då kommer Grey's Anatomy säsong 19 till Disney+

  • Disney+
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
07 oktober 2022
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
07 oktober 2022

Grey's Anatomy säsong 19 har fått ett premiärdatum

Långköraren och dundersuccén "Grey's Anatomy" lever vidare och snart är det dags för seriens nittonde (!) säsong att inta Disney+ i Sverige.

"Grey's Anatomy" är framgångssagan som aldrig vill ta slut. Shonda Rhimes älskade sjukhusdrama hade premiär redan 2005 och sedan dess har det blivit 18 långa säsonger av serien. Den senaste säsongen gick i mål så sent som i slutet av maj, men redan nu under oktober är det dags för den nittonde säsongen att ha premiär.

Mer läsning:

I USA hade säsong 19 premiär den 6 oktober och vi behöver lyckligtvis inte vänta mycket längre i Sverige. Disney+, som är hem till samtliga av de 18 existerande säsongerna, har nu annonserat att säsong 19 får premiär på streamingtjänsten på den svenska marknaden den 26 oktober.

Grey's Anatomy är den Golden Globe- och Emmy-vinnande serien som följer Meredith Grey (Ellen Pompeo) och hennes kollegor på Grey Sloan Memorial-sjukhuset. I den nya säsongen kommer fem nya karaktärer som gör sin praktik att göra entré i serien.

Den nittonde säsongen av Grey's Anatomy blir en av flera stora premiärer på Disney+ i oktober. The Bear (5 oktober) och Candy (12 oktober) är två andra nämnvärda premiärer.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL