KLART: Då har The Bear säsong 2 premiär!

KLART: Då har The Bear säsong 2 premiär!

  • Disney+
Filmtopp
Uppdaterad kl. 14:05 | Publicerad 09 maj 2023 kl. 07:05
ANNONS
ANNONS

Succéserien har fått ett comeback-datum

Smarriga nyheter för alla foodies där ute – snart är det premiär för den andra säsongen av den dunderhyllade kockserien "The Bear".

I höstas dök dramakomedin The Bear upp från ingenstans och blev en av årets största snackisar inom TV-världen. Serien, som följer en stjärnkock som tar över sin döda brors smörgåsbutik, blev en omedelbar succé och belönades på Golden Globes tidigare i år.

I huvuderollen som Carmen "Carmy" Berzetto ser vi Jeremy Allen White, i andra roller ser vi skådespelare som Ayo Edebiri, Ebon Moss-Bachrach, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Edwin Lee Gibson, Abby Elliott, Corey Hendrix, Matty Matheson, Richard Esteras och Jose M. Cervantes.

The Bear
Foto: Disney+

Då har The Bear säsong 2 premiär

På sociala medier har nu FX, som ligger bakom serien, gått ut med det officiella premiärdatumet för The Bear säsong 2, tillsammans med en ny, läcker poster.

The Bear säsong 2 uppges bestå av tio avsnitt, vilket är två fler än vad den första säsongen hade. Den kommer också att fokusera på lanseringen av en restaurang.

I USA kommer serien att släppas den 22 juni, men här i Sverige, får vi vänta tålmodigt ända till den 19 juli. Alltså drygt en månad efter den amerikanske premiären.

Filmtopp håller dig uppdaterad så fort vi vet mera.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL