Victoria i tårar i True Love Sverige 2023: Andra han klickar bättre med

Victoria i tårar i True Love Sverige 2023: "Andra han klickar bättre med"

  • Discovery+
Sofie Landgren
08 juni 2023 kl. 07:06

Davids intresse börjar svalna?

Känslorna börjar blossas upp i "True Love Sverige" 2023 på discovery+. Det blir ytterligare ett nytt tillskott när Nicole Wennerström Larsson anländer till villan, ett tillskott som gör Marcus Lennartsson lite extra nervös...

OBS! Artikeln beskriver händelser ur True Love Sverige 2023 avsnitt 4.

True Love Sverige 2023
Foto: discovery+.

Killarna får träffa Nicoles mamma

I "True Love Sverige" 2023 avsnitt 4 får killarna träffa en ny deltagares mamma via ett videoklipp. Mamman berättar att både hon och det nya tillskottet i programmet, dottern Nicole Wennerström Larsson, vill att hon ska träffa en man som är precis som hennes pappa. Efter beskrivningen får killarna besluta om vem de tycker passar in på beskrivningen av pappan bäst och den personen får gå på en singeldejt med Nicole.

Det blir Kristian Mata som roffar åt sig dejten till de andra killarnas besvikelse. När väl Kristian träffar Nicole säljer han in sig själv som en kopia av hennes pappa – någonting som Nicole inte alls håller med om att han är.

Samtidigt är det dagsfest för de resterande deltagarna i villan.

Victoria i tårar i True Love Sverige 2023
Victoria Cedermark. Foto: discovery+.

Victoria gråter ut i bikten över sin relation till David

David Jahadgar står som partner med Victoria Cedermark men har fått upp ögonen och ett starkt intresse för Elevira Midbrand, någonting som Victoria känner av.

– Jag vet inte varför det har känts stelt mellan mig och David. Efter vårat samtal i går så kände jag att han sa att han ville fortsätta lära känna mig. Det känns som att han snackar med alla andra. Det kanske finns andra han klickar med bättre, men då känner jag att han kan säga det så att jag slipper undra. Jag vet inte vad jag ska göra mer. Jag vill ju tro att han är ärlig när jag frågar rakt ut, säger Victoria.

Till slut samlar David upp modet till att berätta för Victoria om sitt intresse för Elvira, ett samtal som även det slutar i tårar för Victoria.

True Love Sverige 2023 avsnitt 4
Nicole Wennerström Larsson, Marcus Lennartsson. Foto: discovery+.

En stel reaktion när Nicole Wennerström Larsson kliver in i villan

När Nicole Wennerström Larsson anländer till villan visar det sig att Nicole och Marcus Lennartsson känner varandra sedan tidigare genom gemensamma vänner.

– Jag blev så chockad av att se henne. Jag vette fan vad jag ska säga, säger Marcus i bikten.

Missa inte den spännande fortsättningen av "True Love Sverige" 2023 på torsdagar på discovery+.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL