Sparkad från TV4 – nu briljerar Agneta Sjödin i “Älskar, älskar inte” 2024

Sparkad från TV4 – nu briljerar Agneta Sjödin i “Älskar, älskar inte” 2024

  • Discovery+
Sofie Landgren
08 februari 2024 kl. 19:02
ANNONS
ANNONS

Som klippt och skuren för sin nya roll

Tillsammans med Agneta Sjödin möter vi svenskar som förälskat sig i någon från ett annat land. Nu flyttar partnern till Sverige för kärlekens skull. Överlever kärleken kulturkrocken?

Agneta Sjödin leder Älskar, älskar inte 2024
Agneta Sjödin. Foto: discovery+.

Här får Agneta Sjödin sin programledar-revansch i Älskar, älskar inte 2024

Det har blivit dags för den fjärde säsongen av realityprogrammet Älskar, älskar intediscovery+ och Kanal 5. Nytt för i år är att det är programledarveteranen Agneta Sjödin som leder oss genom årets säsong.

Agneta Sjödin har vi genom åren kunnat se som programledare på TV4 i bland annat Sikta mot stjärnorna, Småstjärnorna, Fångarna på fortet, Bingolotto och Gladiatorerna.

I nästan tre decennier har vi även kunnat se henne som programledare för TV4:s traditionsenliga Agnetas nyårskarameller, tills i år. Agnetas nyårskarameller blev då istället TV4:s nyårskarameller och Agneta byttes ut mot Tilde de Paula Eby och Edvin Törnblom. Det var då Agneta fick veta att hon hade blivit sparkad från programmet – en nyhet som fick stor uppmärksamhet i media.

Älskar, älskar inte 2024
Agneta Sjödin. Foto: discovery+.

Agneta Sjödin har hittat hem på discovery+

Vi på Filmtopp har sett det första avsnittet av årets upplaga av Älskar, älskar intediscovery+ och Agneta har verkligen hittat hem. Hon utstrålar värme, välmående och trygghet i sin roll. Hon tar väl hand om deltagarna, kommer med kloka råd, ställer helt rätt frågor på ett genuint och äkta sätt.

Att hon fick lämna Nyhetskarameller ser vi som någonting positivt med facit i hand, då hon verkligen är som klippt och skuren för den här typen av program och vi hoppas att discovery+ vågar satsa på att få med Agneta i ännu fler produktioner.

Missa inte Agneta Sjödins revansch mot TV4 i "Älskar, älskar inte" 2024 på discovery+ och Kanal 5 varje torsdag.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL