Nya säsongen av Alla mot alla avgörs i Avicii Arena

Tuff kamp i säsongens sista avsnitt av Alla mot alla – de vinner

  • Discovery+
Sofie Landgren
Uppdaterad 19 maj 2023 kl. 08:22 | Publicerad 18 maj 2023 kl. 08:00

Nanne Grönvall gästar

Det har blivit dags för den sista delen av finalen i "Alla mot alla" våren 2023. Det är två starka lag som gör upp om vinsten. Blir det en första seger för Emma Knyckare och Ola Söderholm, eller en tredje vinst för Erik Haag och Lotta Lundgren?

OBS! Artikeln innehåller spoilers om vad som händer i dagens (18/5) avsnitt av "Alla mot alla"!

Final i alla mot alla 2023 på discovery+
Emma Knyckare & Ola Söderholm. Erik Haag & Lotta Lundgren. Foto: discovery+.

Tuff kamp i säsongens sista avsnitt av "Alla mot alla" med Filip och Fredrik

I säsongens absolut sista avsnitt av Alla mot alladiscovery+ bjuds det på spänning, kunskap, skratt och musik. Båda lagen går in i avsnittet med 19 poäng vardera, som de lyckades kamma hem i finalens första del, det vill säga föregående avsnitt.

Det står mellan bur ett, där Emma Knyckare och Ola Söderholm håller till, och bur två, där Erik Haag och Lotta Lundgren sitter. Två extremt starka lag som som sitter på en nästan obehagligt hög nivå av allmänbildning och båda burarna fullkomligt briljerar.

Erik och Lotta sitter redan på två vinster i Alla mot alla då de lyckades kamma hem segern i både höstsäsongen och vårsäsongen av Alla mot alla 2020. Ola och Emma har ingen vinst i bagaget sedan tidigare, men går snabbt upp i ledning när de kliver in i finalens sista del. Trots att Erik och Lotta ligger hack i häl poängmässigt så ligger det en vinstkänsla i luften för Emma och Ola under majoriteten av sista finalavsnittet.

Nanne Grönvall gästar sista avsnittet av Alla mot alla 2023
Nanne Grönvall. Foto: discovery+.

Nanne Grönvall gästar finalen av "Alla mot alla"

Som ett härligt inslag gästar även Nanne Grönvall. Hon bjuder på en akustisk version av Bon Jovis gamla dänga Bed of Roses samtidigt som lagen ska gissa rätt årtal till ett bildspel som spelas upp i bakgrunden.

Finalen avgörs i Alla mot alla våren 2023
Emma Knyckare & Ola Söderholm. Erik Haag & Lotta Lundgren. Foto: discovery+.

Vinnarna av Alla mot alla 2023 – våren

Det ligger otroligt tajt mellan båda burarna genom hela finalen och det avgörs inte av någon utslagsfråga den här gången utan sista ämnet och sista frågan avgör. Och för tredje gången vinner Erik Haag och Lotta Lundgren, den här gången med ynka 3 poäng. Både Lotta och Erik blir smått förvånade och Lotta säger till Emma samtidigt som de kramar om varandra:

– Ni var bättre, ni var bättre.

Missa inte finalen som avgörs i säsongens sista avsnitt av "Alla mot alla" den 18 maj på Kanal 5 och discovery+.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL