Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
True Love: Angelo Jovic & Caroline Kronqvist

True Love: Angelo Jovic & Caroline Kronqvist

  • Discovery+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 december 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 december 2021

Vilka är Angelo Jovic och Caroline Kronqvist?

Nyfiken på deltagarna i Discovery+ nya realityserie "True Love"? Här hittar du information om Angelo Jovic och Caroline Kronqvist.

Detta är Angelo Jovic

True Love: Angelo Jovic
Foto: Discovery+

Angelo Jovic är 32 år gammal, bor i Stockholm och arbetar som konsultchef och personlig tränare. Tycker du att Angelo ser bekant ut? Då kan det bero på att han också var en av deltagarna i Bachelorette. I Filmtopps intervju stänger han dessutom inte dörren för att medverka i fler realityprogram och nämner att han gärna hade testat på Robinson.

Här kan du hitta Angelos Instagram.

Detta är Caroline Kronqvist

True Love: Caroline Kronqvist
Foto: Discovery+

Caroline Kronqvist är 29 år gammal, bor i Norrköping och arbetar som personlig tränare och digital marknadskommunikatör. Inte heller Caroline säger blankt nej till att göra mer reality när Filmtopp frågar henne, men hon påstår sig däremot inte vara en typisk Robinson-deltagare.

Här kan du hitta Carolines Instagram.

Om True Love Sverige

Den nya realityserien från Discovery+, True Love, utspelar sig i underbara Toscana. Där har 24 singlar samlats för att hitta kärleken. Romantiska dejter är dock inte det enda som står på schemat. Deltagarna medverkar också i olika ceremonier, som sanningsceremonin, där de testas med en lögndetektor. Dessutom står det mer på spel än bara jakten på den rätte – i potten finns även en miljon kronor, som delas ut till vinnaren.

LÄS ÄVEN OM DESSA DELTAGARE:

NÄSTA ARTIKEL