Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Trailer: "Ligga" med Clara Henry & Ulrikke Flach

Trailer: "Ligga" med Clara Henry & Ulrikke Flach

  • Discovery+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 december 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 december 2021

Premiär 25 december

I discovery+ nya dramakomedi "Ligga" teamar svenska komikern Clara Henry och norska Skam-stjärnan Ulrikke Falch sig. Se trailern inför vad som komma skall här.

I "Ligga" möter vi 24-åriga Line (Ulrikke Falch) som precis blivit dumpad av flickvännen Julia – och livet har rasat. Närmaste vännen Elin (Clara Henry) gör allt hon kan för att Line ska komma över Julia, genom att styra ett Tinder-konto i Lines namn. Se trailern till discovery+ nya originalserie Ligga med musik av hyllade DJ-duon Rebecca & Fiona.

MER LÄSNING:

– Givet att Ligga är en queer-berättelse känns All the things she said som en given låt att koppla till dess universum. När originalet släpptes hördes kritiska röster som hävdade att låten "uppmuntrade till lesbiskhet”. Musikvideon bannades på flera ställen för sitt explicita innehåll, samtidigt som låten plockades upp och fick ett enormt kommersiellt genomslag. Att Rebecca och Fiona väckt liv i och tolkat denna queer anthem känns inte bara fint, utan stort. Deras version är fantastisk, Lina Åström, regissör och manusförfattare. 

Se trailern till "Ligga" här:

Den första säsongen av "Ligga" består av åtta avsnitt på drygt 20 minuter vardera. Serien har premiär på discovery+ den 25:e december.

NÄSTA ARTIKEL