Tvillingarna Ravelli i Bättre sent än aldrig

Thomas Ravelli chockar Peter Magnusson med prank i Bättre sent än aldrig

  • Discovery+
27 september 2023 kl. 19:09

Ravellibröderna prankar gänget och Peter Magnusson fasar över Claes Malmbergs liv

Thomas Ravelli spelar ett spratt på gänget genom att byta ut sig själv mot sin tvillingbror Andreas Ravelli. Skämtet förbryllar och chockar Peter Magnusson som senare i programmet får ännu en chock när han tror att han kommer att se Claes Malmberg dö framför ögonen på honom när de övar säckpipa.

Gänget landar i Skottland, i staden Edinburgh, och efter ett snabbt småbråk över vem som får vilket rum på hotellet föreslår Thomas Ravelli att de vilar upp sig en stund för att sedan mötas upp för lunch. Men det är inte de andras välmående han tänker på när han ger förslaget, Thomas har nämligen tänkt ut ett prank som han tänker utföra under lunchen.

Dubletterna Ravelli spelar spratt i Bättre sent än aldrig – Peter Magnusson i chock

Planen är att möta upp resten av gänget för lunch men sedan kommer Thomas att lämna dem en stund för att ersättas med sin tvillingbror Andreas Ravelli. De två bröderna är nästan identiska och Thomas hoppas på att kunna förvirra gänget ordentligt.

Peter Magnusson blir chockad av Ravellis prank
Peter Magnusson blir chockad när den riktiga Thomas Ravelli dyker upp. Foto: discovery+.

Alla gubbarna känner till Thomas bror förutom Peter Magnusson som blir helt förbryllad när Claes Malmberg påpekar att mannen som sitter framför dem inte är Thomas Ravelli. Kjell Bergqvist är nästan lika förbryllad som Peter och har svårt att se om det faktiskt är Thomas eller inte.

Några minuter senare efter många om och men om det faktiskt är Thomas eller inte, dyker den riktiga Thomas upp igen vilket får Peter att hoppa upp i chock. Han trodde att det var grabbarna som skojade med Peter och var inte alls beredd på att bröderna faktiskt hade bytt plats. Men hela gänget skrattade gott åt skämtet och berömde särskilt Andreas för hans skådespel.

Peter fruktar för Claes liv medan bröderna spelar golf

Efter prank-lunchen delar gruppen upp sig. Ravelli-bröderna och Harald Treutiger tar sig till golfbanan, tillsammans med den golfhatande Kjell som tar sig en öl istället. Claes och Peter tar sig istället ut på en hike i det skotska landskapet och passar samtidigt på att få en lektion i hur man spelar säckpipa.

Claes Malmberg provar på säckpipa
Claes Malmberg tar i för fullt när han prövar på att blåsa säckpipa. Foto: discovery+.

Peter som är intresserad av instrumentet får uppleva hur svårt det faktiskt är att spela. Men när det är Claes tur blir han nästan rädd. Claes blåser så hårt att han tappar all färg och ögonen blir stora som pingpongbollar, menar en förskräckt Peter. Förutom att bli lite hög på säckpipeluft klarar sig dock Claes och kvintetten blev lyckligtvis inte nedgraderad till en kvartett.

Du ser "Bättre sent än aldrig" på Kanal 5 och discovery+.

NÄSTA ARTIKEL