Theresé i FBOY Island-finalen: Fyfan!

Theresé i FBOY Island-finalen: "Fyfan!"

  • Discovery+
Sofie Landgren
16 mars 2023 kl. 08:03
ANNONS
ANNONS

"Gör aldrig sådär igen"

Det är dags för final och Theresé Samuelsson, Olivia Jakobsson och Awa Touray skall nu göra sitt allra sista val i finalen av FBOY Island Sverige 2023. Förutom kärlek står även prispengarna om totalt 1,5 miljon kronor på spel.

OBS! Artikeln beskriver händelser från säsongsavslutningen av FBOY Island Sverige 2023.

Tjejerna i FBOY Island Sverige 2023
Theresé Samuelsson, Olivia Jakobsson, Awa Touray. Foto: discovery+.

Final i FBOY Island Sverige 2023

Det är dags för finalen av FBOY Island Sverige 2023 och Theresé SamuelssonOlivia JakobssonAwa Touray gör sina slutgiltiga val. Alla tre tjejer tar med sig varsin FBOY och varsin Nice Guy att välja mellan i finalavsnittet. Väljer de en Nice Guy som partner delas pengarna lika mellan parterna, väljer de däremot en FBOY ligger det i hans händer om han skall dela pengarna med tjejen eller ta hela vinstsumman själv.

Alexis och Sandor i Fboy island sverige 2023
Alexis och Sandor. Foto: discovery+.

Theresé väljer mellan Alexis och Sandor

Theresé väljer mellan Nice guy-Alexis och FBOY-Sandor. Det har figurerats en hel del rykten om Sandor under den gångna säsongen, allt från att han potentiellt har en flickvän hemma i Sverige till att andra deltagare i huset sett honom skriva med olika tjejer på sociala medier under själva inspelningen. Trots detta väljer Theresé Sandor i finalen som då får makten om vinstpengarna på 500 000 kr.

Programledare Klara ber honom förklara och motivera sitt val.

– Det är sjukt svårt. Jag har tänkt mycket på mitt val och planerat vad jag skall göra, hjärnspöken har kommit över natten. Theresé, du är en helt underbar tjej. Jag vet inte riktigt vad jag skall göra eller hur jag skall säga det här på rätt sätt. Men, jag beklagar verkligen det här valet. Det jag kommer att göra är att dela pengarna, säger han till slut med ett leende på läpparna.

– Oh my god, gör aldrig sådär igen, fyfan! skrattar en lättad Theresé.

Sandor och Theresé i FBOY Island 2023
Sandor och Theresé. Foto: discovery+.  

Från FBOY till Nice guy

Det blev ett fint slut när Theresé till slut lyckades omvandla Sandor från en FBOY till en Nice guy. Om de fortfarande är ett par i dag eller inte återstår att se, men vi vill passa på att gratulera paret till vinsten på 500 000 kr!

Missa inte finalen av FBOY Island Sverige 2023 på HBO Max och discovery+.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL