Superstars 2022 – premiär för säsong 7

Superstars 2022 – premiär för säsong 7

  • Discovery+
Filmtopp
03 februari 2022 kl. 08:02

Superstars åter i TV-rutan

Snart är det dags för Superstars 2022 att ha premiär. I den här artikeln samlar vi allt vi vet om den efterlängtade säsongen.

Filmtopps youtube

I prisskåpet ligger OS-guld, VM-silver, EM och SM-medaljer samt en Stanley Cup ring. När tittarsuccén Superstars återvänder till discovery+ och Kanal 5 för en sjätte säsong är det med några av landets mest meriterade idrottare genom tiderna. Superstars säsong 6 har premiär 7 februari på discovery+ och Kanal 5. 

I Superstars 2022 gör några av Sveriges största vinnarskallar upp i stenhårda och ibland riskfyllda tävlingar på Gotland. Årets deltagare har genom åren skrapat ihop till ett imponerande medaljskåp men tävlingsinstinkterna har knappast sinat för det. 

Deltagarna i Superstars 2022

Likt förra säsongen välkomnar Jessica Almenäs Superstars till Gotland och bland deltagare hittar vi en av Sveriges främsta utförsåkare i André Myhrer, EM-bronsmedaljören tillika långdistanslöparen Malin Ewerlöf, SM-guldvinnaren i fotboll, Anders Svensson samt VM-silvermedaljören Josefine Öqvist. Vi ser även Erica Johansson som innehar svenskt rekord i längdhopp, OS-guldmedaljören i längdskidor, Emma Wikén och vänstersexan tillika EM-bronsmedaljören Loui Sand. Även världens bästa ishockeyspelare genom tiderna i Peter Forsberg gör en revanschsugen comeback.

– Tävlingarna är tuffare än någonsin tidigare, men våra idrottsstjärnor bjuder oss inte bara på svett och kamp utan även mycket skratt och en del tårar. Tittarna kommer få se sidor hos dessa folkkära sportikoner och höra historier från deras framgångsrika karriärer som vi tidigare aldrig fått ta del av, säger Anne Appelberg, exekutiv producent för Superstars 2022 på Discovery Networks Sweden.

I årets säsong kommer deltagarna att överraskas och ställas på prov mot ingen mindre än världens genom tiderna bästa bordtennisspelare Jan-Ove Waldner.

Se trailern till Superstars säsong 7 som har premiär 7 februari 2022:

MER LÄSNING:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL