Chocken i kungahuset – prinsesssan med i ny reality

Stora chocken i kungahuset – prinsessan med i ny reality

  • Discovery+
Filmtopp
20 september 2023 kl. 12:09

"Hade flera nervösa sammanbrott"

Snart är det premiär för "Jaget", den norska storsatsningen i vilken prinsessan Märtha Louise bildar par med en influencer. Tillsammans ska de jagas av riktiga proffs.

I Discoverys nya realitysatsning Jaget, som på svenska översätts till Jagad, blir norska kändisar jagade av professionella sökare. Men bland deltagarna i den första säsongen finns en stor överraskning, nämligen Norges 51-åriga prinsessa Märtha Louise. Kändisarna som gömmer sig från sökare är ihopparade två och två. Märtha Louse bildar duo med influencern Tinashe Williamson

Stora chocken i kungahuset – prinsessan med i ny reality
Pressbild via Warner Bros. Discoverys norska presstjänst.

Stora chocken i Kungahuset – prinsessan med i ny reality

Nej, att en kunglighet medverkar i den här typen av program tillhör inte vanligheterna. Man behöver inte bläddra runt särskilt länge på sociala medier för att fånga upp att det kommer som en chock för många norrmän.

– Jag är rädd för att bli paranoid. Nu är vi lite nervösa, för vi vet inte hur det här kommer att bli. Så det blir spännande, sade prinsessan Märtha Louise till Dagbladet inför sin oväntade medverkan i programmet. 

När hon nu har medverkat ger hon oss en hint om hur laddad upplevelsen av att vara på jakt i TV var. 

– Det var väldigt pirrigt. Jag hade flera nervöra sammanbrott, säger Märtha Louise till Nettavisen.

Det här kan mycket väl innebära den första av flera överraskningar runt prinsessan. Hennes kungliga uppdrag togs nämligen ifrån henne förra året på grund av hennes omdiskuterade förhållande med amerikanen Durek Verrett.

Den första säsongen av "Jaget" börjar sin sändning på TVNorge i höst. När vi får se den på svenska discovery+ är ännu inte känt. Inte heller om vi kommer att få en svensk upplaga av programmet i framtiden, men det bedöms inte som osannolikt ifall den norska versionen faller tittarna i smaken.

NÄSTA ARTIKEL