Så blir Villa Wahlgren – Pernilla Wahlgrens nya realityserie

Så blir Villa Wahlgren – Pernilla Wahlgrens nya realityserie

  • Discovery+
Filmtopp
05 april 2023 kl. 09:04

I den nya realityserien "Villa Wahlgren" på discovery+ får tittarna följa med när Pernilla Wahlgren bygger sitt drömhus, med hjälp av arkitekten Thomas Sandell.

Pernilla Wahlgren har sålt sitt gröna hus och köpt en tomt på Lidingö. Nu ska hon förverkliga sina drömmars bostad med gott om plats för nära och kära. Till sin hjälp har hon Thomas Sandell, en av Sveriges bästa arkitekter. Men trots experthjälp kantas vägen till drömhuset av tuffa utmaningar. Tomten har stått tom i många år och Pernilla börjar kanske förstå varför… 

Ja, nu ska Pernilla Wahlgren bygga sitt drömhus. Det ska vara stort och rymligt med många härliga sällskapsytor. Och det ska ligga högst upp på toppen av ett berg, med vacker utsikt och fina solchanser. Men att bygga ett hus är inte ett enkelt projekt och särskilt inte på en svårtillgänglig bergstomt. Vet Pernilla verkligen vad hon har gett sig in på? Till sin hjälp ringer hon in en av Sveriges mest välkända arkitekter, Thomas Sandell, att fungera som bollplank och ge tips och råd längs byggresans gång.

– Det har varit en fantastisk resa, men också otroligt utmanande. Ingenting har ju varit enkelt utan så mycket mer komplicerat än vad jag hade trott från början. Men med kamerorna på plats ser jag fram emot att bjuda in tittarna till att vara med på resan från första sprängningen på en omöjlig bergstomt till mitt färdiga ”Pernilliga” drömhus ”Villa Wahlgren - Anything but ordinary”, säger Pernilla Wahlgren.

Så blir Villa Wahlgren – Pernilla Wahlgrens nya realityserie
Foto: discovery+.

 

Då har nya serien Villa Wahlgren premiär

I Villa Wahlgren följer vi Pernillas husbygge och är med henne i med- och motgång. Vi tar rygg på allt från mindre inspirerande möten och pappersarbete till förverkligandet av storslagna ritningar och inredning. Sakta men säkert växer drömhuset fram och äntligen kan Pernilla planera en jul i huset… eller kanske midsommar… eller, ja. Säkert är i alla fall att inflyttning av nya bygg- och livsstilsprogrammet Villa Wahlgren sker på Kanal 5 onsdag 26 april klockan 20.00.

– Det är ett väldigt roligt och spännande projekt som Pernilla låter oss vara med på. Här följer vi hur Villa Wahlgren växer fram och djupdyker i byggets alla stora och små delar. Hon delar öppenhjärtigt med sig av orosmoment och byggkaos, men också av den inspiration och motivation som uppstår när man lyckas övervinna hinder. Thomas Sandell är en ovärderlig sidekick i Pernillas förverkligande av hennes alldeles egna drömhus. Här möts mysig feelgood med nervpirrande byggäventyr och hur drömmen om ett hem tar form, säger Susanne Söderberg, exekutiv producent på Villa WahlgrenWarner Bros. Discovery.

"Villa Wahlgren" produceras av ITV för sändning på Kanal 5 och discovery+ med start 26 april.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL