Premiär för Bättre sent än aldrig – så var första avsnittet

Premiär för Bättre sent än aldrig – så var första avsnittet

  • Discovery+
Uppdaterad kl. 20:02 | Publicerad 06 september 2023 kl. 19:00

Ett äventyr perfekt inför höstmyset

Fem folkkära individer ska ut på sitt livs äventyr och vi kommer att få följa med. I “Bättre sent än aldrig” ska Claes Malmberg, Thomas Ravelli, Harald Treutiger, Kjell Bergqvist och Peter Magnusson försöka bocka av sina bucketlists tillsammans. Det bådar för både humor och insiktsfulla stunder där de fem männen tänker tillbaka på sina liv.

OBS! Artikeln avslöjar händelser ur det första avsnittet (6 september) av "Bättre sent än aldrig".

Så var första avsnittet av Bättre sent än aldrig

I Bättre sent än aldrig kommer det svenska folket få chansen att följa fem folkkära herrar när de ger sig ut på sin livs resa. Claes Malmberg, Thomas Ravelli, Harald Treutiger, Kjell Bergqvist och Peter Magnusson är de goa och glada gubbarna som tillsammans ska bocka av sina bucketlists, med humor och förhoppningsvis en liten inblick i deras liv.

Överlevnad i en öde öken. Eller..?

I det första avsnittet leder självaste Harald Treutiger gänget till en öde öken i Marocko, Afrika. Eller det var iallafall planen för Harald, men efter att ha färdats bort från civilisationen på dromedarrygg i två timmar välkomnas gänget av välklädda servitörer bakom en bar mitt ute i öknen och vad som mer liknar små hotellrum än fladdrande tält i sanden. Det var inte riktigt som vad Harald väntade sig, men resten av gänget som hade våndats över att bo i en stor sandlåda blev glatt överraskade.

“Öde öknen” hade till och med yogalektioner att erbjuda, något Kjell Bergqvist snabbt övertalade de andra att prova, medan han själv satt på sidan av och njöt av en öl samtidigt som de andra förvillat försökte följa instruktören, trots att de saknade erfarenhet och smidighet.

Bättre sent än aldrig gänget provar på yoga i öknen
Foto: discovery+

En blir lämnad kvar på marken medan de andra flyger iväg

Trots att platsen de är på liknar ett slags paradis var inte allt perfekt. Det visade sig sedan att de var en för många när de skulle åka luftballong. Alla fem var sugna på att uppleva en sådan livsupplevelse att ingen ville backa ur. Men till slut tog Thomas Ravelli smällen och gav upp sin plats för de andra, som han berättar är något han ofta brukar göra. Samtidigt verkar de resterande männen ha det trevligt uppe i luften, mellan Kjell som går in i sig själv för att njuta av upplevelsen och de andra tre som hamnar i en debatt om hur man borde mäta höjd på luftburna farkoster.

Ett äventyr att se fram emot!

I simpla toner verkar det som att detta kommer att bli ett underhållande program med fem män som har levt fantastiska liv och har haft makalösa karriärer. Att få se vad de kan tänkas ha på sina bucketlists kommer att bli spännande!

"Bättre sent än aldrig" har premiär onsdag 6 september kl 21.00 på Kanal 5 och discovery+.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL