Pernilla i Wahlgrens Värld: “Jag har gått till en psykolog”

Pernilla i Wahlgrens Värld: “Jag har gått till en psykolog”

  • Discovery+
Filmtopp
24 februari 2023 kl. 11:02

Pernilla: "Vill inte vara en oskön människa mot Christian"

I avsnitt 5 av Wahlgrens Värld åker Pernilla till London för att träffa Benjamin. Väl på plats öppnar hon upp sig om samlagen som ledde till att Bianca och Benjamin kom till och om att hon nu börjat gå till en psykolog.

Pernilla i Wahlgrens Värld: “Jag har gått till en psykolog”
Pernilla Wahlgren. Foto: discovery+.

Pernilla och Benjamin i London

I veckans avsnitt av Wahlgrens världdiscovery+ åker Pernilla till London för att spendera lite kvalitetstid med Benjamin. Väl på plats öppnar de upp sig för varandra om deras drömmar om att slå internationellt och Pernilla berättar om varför det aldrig blev någon satsning utomlands för hennes del.

– Jag ville inte längre, jag var blyg och hade dålig engelska, säger Pernilla.

Benjamin är inte ledsen över att det inte blev någon utlandskarriär för Pernilla då han menar att om det hade skett så hade inte Emilio Ingrosso och Pernilla haft samlag vid de specifika tillfällen som ledde till att Bianca och Benjamin blev till.

Pernilla i Wahlgrens Värld: “Jag har gått till en psykolog”
Pernilla Wahlgren och Benjamin Ingrosso. Foto: discovery+.

"Jag måste lära mig uppskatta en man som ger mig rosor"

Pernilla berättar för Benjamin att hon har börjat gå till en psykolog för att kunna prata om sina känslor då hon inte vill vara en “oskön människa” mot sin pojkvän Christian Bauer.

– Jag har gått till en psykolog. Jag måste lära mig uppskatta en man som ger mig rosor istället för att tänka “varför ger han mig rosor när vi inte har några vaser”, säger Pernilla.

Benjamin blir både överraskad och glad över nyheten då både han och Bianca uppmuntrat Pernilla att gå till en psykolog för att prata om hennes känslor tidigare, men hon har alltid avvisat deras rekommendation då hon inte ansett sig behöva prata med någon förrän nu.

Pernilla berättar att hon har varit anti psykologer efter att hon tidigare gått i terapi men inte fått någon hjälp, de har mest kollat på klockan. Därför har Pernilla valt att prata ut hos sina vänner istället för att söka professionell hjälp – förrän nu.

Du streamar "Wahlgrens värld" på discovery+.

Eyla Lundvall Runsten

 

NÄSTA ARTIKEL