Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Här dyker Bianca Ingrossos stalker upp framför henne: "Han är jättesjuk”

Obehagligt när Bianca Ingrossos stalker dyker upp framför henne: "Han är sjuk"

  • Discovery+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 juni 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 juni 2023

Profilen får oönskat besök i Intimissimi

I dokumentären "Imperiet Bianca" får vi se när Bianca Ingrossos stalker dyker upp mitt framför henne på ett event i centrala Stockholm. "Han är sjuk", säger kollegan Vanessa Lindblad efteråt.

I discovery+ dokumentärserie Imperiet Bianca följer vi den enorma influencern Bianca Ingrosso och hennes intensiva arbete under tre års tid. I det andra avsnittet får tittarna haka på henne till ett event i klädbutiken Intimissimi i Stockholm City. Men mitt bland Biancas möten med en mängd unga fans uppenbarar sig vad som verkar vara en äldre stalker framför henne. Deras möte leder till att vakter på plats får rycka in och föra undan personen.

Imperiet Bianca som skildrar profilens strävan efter framgång med sitt företag och sminkmärke kantas med ett flertal intervjuer av personerna inom Biancas innersta krets. I det andra avsnittet ligger fokus på hennes personliga svårigheter och hur hon ibland bemöts knäppt av folk på stan. Brodern Benjamin Ingrosso berättar om ett särskilt möte med en äldre dam som stannar Bianca på stan för att förklara att hon är vidrig, vilket ska ha lett till ett sammanbrott på öppen gata.

Efter Benjamins historia tas vi till klädbutiken Intimissimi på Drottninggatan där Bianca träffar folk som älskar henne. Men mitt i alltihopa dyker en man upp, vilket skrämmer delar av Biancas team.

Obehagligt när Bianca Ingrossos stalker dyker upp framför henne: "Han är sjuk"
Foto: discovery+.

Det blir obehagligt när Bianca Ingrossos stalker dyker upp mitt framför henne: "Han är sjuk"

I vanlig ordning är det många som vill träffa Bianca Ingrosso när hon dyker upp bland folk. Men ibland händer det att det dyker upp för närgångna typer – så var fallet på Intimissimi där en person, till synes en äldre man, som följt efter Bianca en längre tid dyker upp för att hälsa. Även om Bianca hälsar trevligt på honom, dröjer det inte lång tid innan de två butiksvakterna på plats avlägsnar honom från butiken:

– Fan, vi borde ha tagit en bild på honom och skickat till livvakten, säger en upprörd Vanessa Lindblad

– Jag tror att han brukar skriva till mig, men jag får ganska många såna, säger Bianca när hon försöker svara på vem personen är.

Obehagligt när Bianca Ingrossos stalker dyker upp framför henne: "Han är sjuk"
Foto: discovery+.

Den ena butiksvakten undrar ifall Bianca misstänker att mannen kan vara ett hot:

– Han vet var du bor någonstans och hela din familjs namn. Antingen är han normal, eller så vill han dig någonting illa. Det är svårt för mig att göra en bedömning, säger vakten.

Men Bianca hinner inte svara innan Vanessa Lindblad lägger fram sin utvärdering av mannen:

– Han är inte normal. Han är sjuk. Han är jättesjuk, säger Vanessa och trycker på att hon vill få ut Bianca ur butiken.

Bianca verkar dock inte ta det hela med lika stor oro, utan säger att saker och ting är lugnt. Efter en paus där Vanessa försöker få henne att inse allvaret med personer som följer efter henne, återgår hon till att hälsa på fans.

"Imperiet Bianca" finns att streama i sin helhet på discovery+.

NÄSTA ARTIKEL