Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Nu släpps Mullvaden säsong 2

Nu släpps Mullvaden på discovery+

  • Discovery+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 november 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 november 2021

Hösten stora gåta…

Nu gör den internationella tittarsuccén Mullvaden comeback när tio folkkära svenskar checkar in på Wenngarn slott utanför Sigtuna.

I åtta fullspäckade avsnitt med hisnande utmaningar och nervkittlande gissningslek gör Agneta Sjödin, Anders Lundin, Carina Lidbom, Edvin Törnblom, Nassim al Fakir, Staffan Olsson, Ellen Bergström, Klara Hammarström, Hasse Brontén och Ola Forssmed upp i det äventyrliga slottsmysteriet när höstens stora gåta ska knäckas – vem av dem är Mullvaden?

– Mullvaden är en fantastisk kombination av både action och klurigheter, och våra underbara deltagare gör verkligen sitt yttersta för att tillsammans klara av tuffa utmaningar, samtidigt som de hela tiden måste misstänkliggöra och syna varandra. Det blir konstant spänning och vi hoppas att tittarna vill vara med att gissa, vem är Mullvaden?, säger Aron Gabrielsson, exekutiv producent på discovery+.

Tävlingsreglerna i Mullvaden

Tävlingsreglerna är enkla. Under åtta avsnitt kommer deltagarna att ställas inför tuffa och kluriga utmaningar med endast ett mål i sikte - att klara så många utmaningar som möjligt för att öka den slutliga vinstpotten. Samtidigt försöker en av deltagarna, Mullvaden, i hemlighet göra allt för att sabotera för de andra.

MER LÄSNING:

Varje vecka sätts deltagarnas iakttagelseförmåga och misstankar på prov när de får svara på frågor om vem de tror Mullvaden är. Den som har flest fel och är längst ifrån att gissa rätt blir tvungen till att lämna slottets mysterier bakom sig. Ju färre de blir, desto större växer sig misstänksamheten. Den deltagare som håller sig kvar längst och till slut avslöjar Mullvaden vinner.

Det nya discovery+ originalet Mullvaden är ett program i åtta delar. Premiär den 2 november 2021 på discovery+ och i Kanal 5 kl. 21:00.

NÄSTA ARTIKEL