Nu kommer den omtalade dokumentärserien om Donald Trump till discovery+

Nu kommer den omtalade dokumentärserien om Donald Trump till discovery+

  • Discovery+
Sofie Landgren
10 juni 2023 kl. 07:00

Unika bilder och intervjuer

En exklusiv inblick i Donald Trumps och den första familjens liv och handlingar när de navigerar i hans omvalskampanj 2020. Bevittna de råa bilderna bakom kulisserna, inklusive den senaste intervjun som Trump gav som president.

Dokumentärserien Trump: Unprecedented visas exklusivt på discovery+ med start den 10 juli.
Foto: discovery+.

Premiär för dokumentärserien Trump: Unprecedented på discovery+

Utan att en enda ruta film visats så har discovery+ originaldokumentärserie Trump: Unprecedented varit en av vårens mer omtalade i USA. Serien följer familjen Trump inifrån under valkampanjen 2020 och hela vägen fram till valförlusten och stormningen av amerikanska kongressbyggnaden Kapitolium.

Vi får se aldrig tidigare visade bilder och unika, exklusiva intervjuer med presidenten och hans familj, varvat med analyser och vittnesmål från de toppjournalister som har följt familjens väg till och bort från Vita huset.

Dokumentärserien Trump: Unprecedented visas exklusivt på discovery+ med start den 10 juli.
Foto: discovery+.

En serie i 3 delar

Dokumentärserien Trump: Unprecedented är ett discovery+ original av brittiske dokumentärfilmskaparen Alex Holder och innehåller aldrig tidigare visade bilder av USA:s expresident Donald J. Trump och hans närmaste. Med exklusiv tillgång till familjen har Holder följt familjen Trump under de sista sex veckorna av den turbulenta presidentkampanjen 2020 – och deras reaktioner på valresultatet. Serien har redan innan den haft premiär skapat stora rubriker efter att kommittén som utreder stormningen av Kapitolium begärt ut filmmaterialet i hopp om att kasta ljus över hur mycket familjen Trump faktiskt visste om planerna på stormningen.

I seriens tre delar får vi se aldrig tidigare visade djupgående intervjuer med såväl expresident Trump som hans dotter Ivanka Trump, svärsonen Jared Kushner och sönerna Eric Trump och Donald Trump Jr. Filmteamet har haft en oöverträffad tillgång till presidenten och hans närmaste, inklusive den allra sista intervju som Trump gav på plats i Vita huset samt unika nya bilder från stormningen av kongressen den 6 januari i år.

Dokumentärserien "Trump: Unprecedented" visas exklusivt på discovery+ med start den 10 juli.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL