Mikael Tornving med Jeopardy i BIANCA: "Vad är klitoris?"

Mikael Tornving briljerar med Jeopardy i BIANCA: "Vad är klitoris?"

  • Discovery+
Axel Diedrichs
23 april 2023 kl. 14:04
ANNONS
ANNONS

Hejdlöst med garv i dagens avsnitt

I dagens avsnitt av "BIANCA" använder Mikael Tornving Pernilla Wahlgrens berättelse om hur hon upptäckte sin klitoris för att demonstrera hur frågesporten Jeopardy fungerar.

Det är fullt hus i dagens avsnitt av BIANCA säsong 2 när studion gästas av Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam och Jeopardy-programledaren Mikael Tornving med flera. I och med den sistnämndes närvaro blir det oundvikligt med ett fågesportssegment. När Tornving demonstrerar hur programmet fungerar för en yngre publik väljer han att blinka till ett tidigare samtal i avsnittet där Pernilla Wahlgren berättar om hur hon upptäckte sin klitoris först vid 26 års ålder.

Mikael Tornving briljerar med Jeopardy i BIANCA: "Vad är klitoris?"
Foto: discovery+.

"Vad är klitoris?" – Mikael Tornving briljerar när han förklarar Jeopardy i BIANCA

Poddparet Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam är med från starten i dagens avsnitt av Bianca Ingrossos talk show. I en sekvens utmanas de två med att svara på obekväma frågor, där straffet om de inte svarar är att dricka en shot tequila. Pernilla får då frågan att förklara hur det gick till när hon upptäckte sin klitoris först som 26-åring. Hon berättar att det var under en kväll med några vänner där en av dem hjälpte henne med att orientera sig fram till var någonstans klitoris sitter. 

– Min kompis Pia drog ner mina brallor, tog fram en penna och pekade, säger Pernilla Wahlgren garvandes.

Hennes berättelse lägger grunden för gästen Mikael Tornvings förklaring av hur frågesporten Jeopardy fungerar, ett briljerande ögonblick som får lokalen att spricka upp i skratt.

– Det är ett gammalt format från sextiotalet i USA. Det som är twisten är att jag ger svaren och de tävlande ställer frågan, säger Mikael Tornving och ger ett exempel: 

– Denna del av anatomin upptäckte Pernilla först i sen ålder...

Pernilla Wahlgren svarar då "Vad är klitoris?" och möts av både jubel av skratt. 

– Exakt! Då hade du fått poäng, säger Mikael Tornving innan de inleder ett segment där gästerna utmanas med Jeopardy-frågor. 

Senare i avsnittet dyker Amy Deasismont och Alexander Abdallah, som är nyaktuella med Thunder in my heart, upp i studion. Likaså ser vi artisterna Eah Jé och Thomas Stenström som båda två framför varsitt nummer.

Dagens avsnitt av "BIANCA" finns att streama på discovery+ och sänds på Kanal 5 i kväll klockan 21:00, sändningen efter just "Jeopardy" som går av stapeln klockan 19:55. Då ska de sista finalplatserna avgöras.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL