Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Maria Montazami kritiserar svenska produktioner – för deras klädstorlekar

Maria Montazamis kritik mot svenska produktioner – för deras klädstorlekar

  • Discovery+
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
26 augusti 2023
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
26 augusti 2023

"Finns aldrig kläder i min storlek"

I våras träffade Filmtopp Maria Montazami för en intervju om den kommande säsongen av "Över Atlanten" på discovery+. Det blev ett superspännande samtal där hon bland annat visade upp både ett stort ärr och en ny tatuering från resan. Hon riktar även viss kritik mot svenska produktioner vad gäller deras klädstorlekar under pressfotograferingar.

Filmtopp fick chansen att prata med Maria Montazami, när hon precis hade kommit hem till Sverige efter inspelningen av discovery+ extrema reseprogram Över Atlanten. Under vårt samtal gör hon en djupdykning i vilket äventyr som varit roligast av de hon medverkat i på TV, om svenska eller norska produktioner är bäst, och om problemet med det bristande utbudet av storlekar när man på fotograferingar ska ta porträtt-och helkroppsbilder kopplade till olika program.

Maria Montazami kritiserar svenska produktioner för deras klädstorlekar: "Får ha killkläder"

Under intervjun med Filmtopp avslöjar Maria Montazami ett lite oväntat problem hon tenderar att stöta på i samband med pressfotograferingar – kläderna passar henne inte.

– Jag är en jättelång och stor tjej, och det slutar alltid med att alla kläder är small eller medium. Då får jag ha killkläder inför photo shoots om vi ska göra någonting, det gillar inte jag, säger Maria till Filmtopp.

Maria Montazamis och Gunilla Perssons vänskap

Maria Montazami pratar även om hur hennes relation till de gamla Hollywoodfruarna ser ut i dag, och mycket mera. Bland annat berättade Montazami om vänskapen med Gunilla Persson vars mamma gick bort strax innan intervjun genomfördes:

– Jag pratade precis med Gunilla innan jag åkte, för att hennes mamma har ju tyvärr gått bort, berättar Maria och säger att begravningen närmar sig. Då ringde jag och frågade om hon ville att jag skulle hjälpa någonting, tillägger hon.

Se Filmtopps intervju med Maria Montazami här:

I den nya säsongen av Över Atlanten får vi se den tidigare fotbollsmittfältaren Anders Svensson, 46, tillsammans med trummisen Mikkey Dee, 59, artisten Nassim Al Fakir, 45, skådespelerskan Julia Dufvenius, 47, programledaren Hans Fahlén, 58, och slutligen Maria Montazami, 57, som förra året sågs till i The Island Sverige, ett annat tufft realityprogram på discovery+

Den nya säsongen av "Över Atlanten" har premiär på Kanal 5 och discovery+ den 5 september.

NÄSTA ARTIKEL