Malin Gramer leder True Love Sverige säsong 2 – alla singlar och premiärdatum

Malin Gramer leder True Love Sverige säsong 2 – alla singlar och premiärdatum

  • Discovery+
Filmtopp
22 maj 2023 kl. 14:05

Allt om den nya säsongen

Nu kan vi meddela att Malin Gramer leder "True Love Sverige" säsong 2. Vi får även nöjet att presentera listan med singlar som deltar samt när den nya säsongen har premiär.

Arton singlar reser till idylliska södra Frankrike med ett och samma mål – att hitta sann kärlek. De lär känna varandra på romantiska dejter och nagelbitande hjärtceremonier, men det gäller att vara sann mot både sina dejter och sig själv - för i True Love Sverige avslöjar lögndetektorn allt. Nytt för säsong två är att deltagarna guidas på vägen mot kärleken av programledaren Malin Gramer. 

Kärleksexperimentet True Love Sverige är tillbaka med en ny säsong på discovery+. Även denna gång möter vi singlar som längtar efter sann kärlek. Men nytt för denna gång är att deltagarna har programledaren och realityproffset Malin Gramer som vägleder dem genom programmet.

– Äntligen! Det har varit otroligt roligt att få göra ett program med så mycket kärlek som det här. Jag blev oerhört glad när jag fick frågan av Warner Bros. Discovery, och när jag sen träffade våra ljuvliga deltagare på inspelning föll allt på plats. Det här FÅR ni inte missa! säger Malin Gramer.

Foto: discovery+.

Här är alla singlar i True Love Sverige säsong 2

Avesta Sucuri, 27, Stockholm

Marcus Lennartsson, 32, Göteborg

Jenny Amin, 32, Stockholm

Oscar Jansson, 31, Stockholm

Sanna Persson, 25, Stockholm

David Jahadgar, 24, Sundbyberg

Victoria Cedermark, 25, Stockholm

John Nyström, 29, Helsingborg

Elevira Midbrand, 26, Hässleholm

Kristian Mata, 28, Stockholm

Daisy Dolores Goma, 29, Stockholm

Anton Ranta, 29, Oslo

Niale Salman, 21, Sundbyberg

Martins Adenuga, 24, Stockholm

Nicole Wennerström Larsson, 27, Göteborg

Fredrik Von Eggers, 29, Höör

Oliver Hunt, 28, Stockholm

Emelie Svensson, 26, Ystad

Malin Gramer leder True Love Sverige säsong 2 – alla singlar och premiärdatum
Foto: discovery+.

Då har True Love Sverige säsong 2 premiär

På dejter och kärleksceremonier lär våra singlar känna varandra, och om känslor uppstår – väljer de varandra. Men det finns en hake – för i True Love Sverige säsong 2 testas känslorna på riktigt, med en lögndetektor. Har din flört varit ärlig mot dig om sina känslor? Och kanske ännu viktigare - har du varit ärlig mot dig själv? För det är bara med hjälp av sanningen som du tar dig till final. Det blir en känslosam och ibland tuff resa för våra singlar, men vinsten kan bli så mycket större än bara prispengar: äkta kärlek. 

– Det känns oerhört roligt att få rulla ut en ny och oerhört spännande säsong. Dels har vi 18 fantastiska och kärlekstörstande deltagare, men även lyxen att ha realityproffset Malin Gramer som programledare. Med andra ord: ren och helt lögndetektortestad kärlek, säger Ulrika Bokstad, exekutiv producent för True Love Sverige på Warner Bros. Discovery.

True Love Sverige säsong 2 har producerats av Dare Television och får premiär den 1 juni på discovery+.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL