LISTA: Alla par som vunnit Alla mot alla

LISTA: Alla par som vunnit Alla mot alla

  • Discovery+
Filmtopp
Uppdaterad 21 december 2023 kl. 22:54 | Publicerad 03 september 2023 kl. 16:00

De har gått längst i Filip och Fredriks frågesport

Det är dags för jubileumssäsongen "Alla mot alla – Allstars" med Filip och Fredrik. Inför den efterlängtade säsongen listar vi alla som korats till vinnare under programmets föregående nio säsonger.

I morgon smäller det på Kanal 5 och discovery+ när efterlängtade Alla mot alla Allstars går av stapeln. Inför jubileumssäsongen har programledarduon Fredrik Wikingsson och Filip Hammar samlat tittarnas favoritpar för att ska ingå i en krävande och underhållande frågesportsbatalj. Det ger oss ett utmärkt tillfälle att lyfta fram alla de som gått hela vägen och vunnit programmet tidigare under de nio säsonger som det rullat i rutan.

Många förtjänar att hyllas för att de tagit sig igenom alla de kluriga prövningar som Filip och Fredrik har ställt dem inför. Några som däremot förtjänar ett extra varmt omnämnande är tävlingsparet Lotta Lundgren och Erik Haag som vunnit programmet flest gånger. Närmare bestämt har de slutat upp som segrare av sammanlagt tre säsonger, vilket är flest av alla. Hanna Hellquist har även hon lyckats med en alldeles unik bedrift då hon vunnit programmet två gånger med två olika partners i frågeburen. 

LISTA: Alla par som vunnit Alla mot alla
Johar Bendjelloul och Annika Lantz plockar sin andra seger i tävlingen. Foto: Warner Bros. Discovery.

Här är Alla par som vunnit Alla mot alla

Hanna Hellquist och Ebbot Lundberg (säsong 1)

David Sundin och Suzanne Axell (säsong 2)

Lotta Lundgren och Erik Haag (säsong 3) 

Lotta Lundgren och Erik Haag (säsong 4)

Jesper Rönndahl och Josefin Johansson (säsong 5)

Jonatan Unge och Hanna Hellquist (säsong 6)

Johar Bendjelloul och Annika Lantz (säsong 7)

Ebba Kleberg von Sydow och Olof Lundh (säsong 8)

Lotta Lundgren och Erik Haag (säsong 9)

Johar Bendjelloul och Annika Lantz (säsong 10)

I morgon får vi se den första kampen i grupp 1 av Alla mot Alla – Allstars. När vi tittar på listan med deltagare som ställer upp finns det ett par som sticker ut mer än de andra: Jonatan Unge och Hanna Hellquist. De är nämligen det enda paret i första vändan av den kommande säsongen som tidigare har gått hela vägen och vunnit programmet. Det återstår att se om de kan gå hela vägen även den här gången och koras till storvinnare.

"Alla mot Alla – Allstars" sänds klockan 21:00 på Kanal 5 i morgon, måndag.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL