Lasse Kronérs vilda glädje i The Island Sverige: Ni är ju fan inte sanna

Lasse Kronérs vilda glädje i The Island Sverige: "Ni är ju fan inte sanna"

  • Discovery+
Eyla Runsten
09 mars 2023 kl. 10:03

Fiskfest stundar i The Island Sverige

I avsnitt sex av "The Island Sverige" tvingas en av deltagarna att kasta in handduken på grund av en skada och de resterande behöver flytta sitt läger in i djungeln för att komma undan tidvattnet.

OBS! Artikeln beskriver händelserna i dagens avsnitt av The Island Sverige, som sänds på Kanal 5 klockan 21.00.

Emma Igelström, Linda Pira och Dermot Clemenger i The Island Sverige. Foto: discovery+.

I veckans avsnitt av The Island Sverige så få vi tidigt i avsnittet ta ett sorgligt farväl av Dragomir Mrsic som meddelar de resterande deltagarna att han inte kan stanna på ön längre på grund av sin rygg. Deltagarna följer med Dragomir hela vägen bort till båten som ska ta honom tillbaka till fastlandet för att säga farväl.

"100 kilo fisk"

Deltagarna har bestämt sig att flytta sitt läger för en tredje gång då de vill komma undan tidvattnet och sandlopporna. Efter att ha hittat en fin liten glänta nära men lite högre upp från vattnet, börjar de förflytta allt material från det gamla lägret till det nya.

Medan Dermot, Marcus, Lasse och Magdalena bygger på lägret går Emma och Linda i väg för att fiska så att gruppen kan få i sig riktig mat efter att ha levt på musslor och bär de första dagarna. De fortsätter fiska tills Emma får upp en större fisk ur vattnet efter att bara ha fångat små fiskar till en början. Efter att de har fångat fem fiskar börjar går de tillbaka till lägret där de resterande fortsätter med sitt byggande. De möter upp Lasse på vägen som blir överlycklig över att se mängden fisk som Linda och Emma lyckats fånga.

– Ni är ju fan inte sanna, det här är ju 100 kilo fisk, säger Lasse.

När de återvänder till lägret så börjar de andra deltagarna bli klara med bygget. Emma och Linda visar upp fisken och de börjar få mer liv i elden så att de kan börja få i sig mat och protein. Till middag äter deltagarna varsin bit fisk, rom och musslor och känner att för första gången sedan de kom hit så finns det hopp.

The Island Sverige. Foto: discovery+.

Kvällen fortsätter med skratt och de pratar om hur duktiga de har varit som klarat sig så här långt. Efter en mysig kväll så går de och lägger sig i sitt nya läger. När alla har somnat så börjar dock golvet de ligger på knaka för att sedan gå sönder och deltagarna faller ner på marken.

"The Island Sverige" visas på Kanal 5 och discovery+ med nya avsnitt på torsdagar

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL