Lasse Kronér och Emma Igelström stöter på en kajman i djungeln

Lasse Kronér livrädd i The Island: "Det ligger för fan en kajman där!”

  • Discovery+
30 mars 2023 kl. 07:00

En kajman skrämmer Lasse Kronér

Deltagarna i “The Island Sverige” fortsätter att kämpa för att hitta mat. Lasse Kronér får en läskig upplevelse när han springer på en kajman i djungeln.

Deltagarna i The Island Sverige fortsätter att kämpa mot elementen och framförallt hungern. Avsnitt 9 börjar med att gruppen har ett gemensamt morgonmöte för att dela ut arbetsuppgifter. Lasse Kronér och Emma Igelström får i uppgift att gå och hämta vatten från gruppens vattenhål. Lasse är lite på spänn efter att ha hittat fotspår efter vad som verkar vara en väldigt stor krokodil under sin morgonpromenad. Och när Lasse och Emma ska kolla att det inte är några döda djur som förorenar vattnet går hans rädsla i uppfyllelse. 

– Det ligger för fan en kajman där, utbrister en uppskrämd Lasse.

Kajman i djungeln
Kajman. Foto: discovery+.

Lasse trevar nervöst runt på stället med ögonen fastlimmade på kajmanen medan han rabblar upp fakta om reptilen, som är en mindre typ av krokodil. Emma, som står vid sidan av, har en annan reaktion.

Lasse Kronér och Emma Igelström reagerar till kajmanen
Lasse Kronér och Emma Igelström. Foto: discovery+.

– Jag blev mer rädd av att Lasse blev rädd, men när jag såg den tyckte jag faktiskt bara att det var ganska coolt, säger Emma mer beundrande om kajmanen.

Trots sin rädsla håller Lasse med när Emma uttrycker hur mäktig händelsen ändå var.

Medan Lasse Kronér bekämpar sin rädsla för kajmaner kämpar Marcus Schenkenberg och Magdalena Kowalczyk emot den starka strömmen som slår mot klipporna de klättrar över i jakt på mat. Mat som gruppen verkligen behöver då alla börjar känna energin försvinna, särskilt hos Dermot Clemenger som är nära att svimma när han och Emma Igelström ska försöka fiska.

Marcus och Magdalena tar dock hem en liten vinst när det kommer tillbaka till lägret med sockerrör.

"The Island Sverige" ser du på Discovery+ och Kanal 5.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL