KLART: då kommer The Island säsong 2

KLART: då kommer The Island Sverige säsong 2 – alla deltagare

  • Discovery+
Filmtopp
30 september 2022 kl. 10:06

Allt du vill veta om den nya säsongen

Nästa år får vi se "The Island" säsong 2 på discovery+. Här är allt vi vet om den nya säsongen vad gäller deltagare och premiär.

Tre veckor på en öde ö långt ut i Stilla havet. Hårdare väder och svårare att hitta mat. Detta utlovas när tittarsuccén The Island Sverige säsong 2 kommer till discovery+ och Kanal 5. Årets deltagare som ska överleva på ön den här gången är inga mindre än Emma Igelström, Marcus Schenkenberg, Lasse Kronér, Linda Pira, Dragomir Mrsic, Magdalena Kowalczyk och Dermot Clemenger.

– Utmaningen i The Island Sverige var definitivt en sak som jag ville uppleva. Jag älskar att utsätta mig för saker som ligger utanför min kontroll och som jag inte gjort innan och detta ligger långt utanför min comfortzone. Jag ville för första gången göra ett program där det inte var med tävlingsmoment och jag är så mycket mer som person än bara tävlingsmänniska vilket jag vill visa, säger Emma Igelström.

KLART: då kommer The Island säsong 2 – alla deltagare
Deltagarna i "The Island Sverige" 2023. Foto: discovery+.

På en öde ö i Stilla Havet – helt isolerade från omvärlden – omgärdade endast av naturens krafter skall våra medverkande leva utan mat, vatten eller andra förnödenheter. Under tre veckor ska de helt på egen hand handskas med hunger, vilda djur och utmaningen att leva tillsammans under extrema omständigheter. Helt utan sitt vanliga livs bekvämligheter. Kommer våra kändisar klara av alla de påfrestningar och utmaningar som ön har att bjuda på?

I årets säsong kommer deltagarna att bo tre veckor på en ny ö som både är farligare och mer utmanande än tidigare säsong.

The Island Sverige är en av Kanal 5:s största succéer i år. Därför känns det oerhört kul att nu kunna avslöja att det blir en ny säsong av äventyrsprogrammet. Våra otroliga deltagare kommer prövas ännu hårdare i och med att de kommer vara på ön i hela tre veckor denna gång, det är en vecka längre än första säsongen. Deltagarna kommer också vara mer beroende av att hjälpas åt, då ön är extremt utmanande samtidigt som deras erfarenhet av vildmarksliv var väldigt begränsat, säger Aron Gabrielsson, exekutiv producent för programmet på Warner Bros. Discovery

"The Island Sverige" säsong 2 har premiär i vår 2023.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL