Johar Bendjelloul briljant i Alla mot alla – krossar Under Pressure-testet

Johar Bendjelloul briljant i Alla mot alla – krossar Under Pressure-testet

  • Discovery+
Filmtopp
14 september 2023 kl. 16:10

"Ett klassiskt Johar Bendjelloul-ögonblick"

I dagens avsnitt av "Alla mot alla – Allstar" tar Johar Bendjelloul sig an det ständigt fruktade Under Pressure-testet och fullständigt briljerar.

SPOILER-VARNING! Artikeln innehåller händelser ur dagens (14 september) avsnitt av "Alla mot alla – Allstars".

Alla mot alla Allstars-säsongen är i full gång, den där programmets tidigare mest framgångsrika eller underhållande lag har återvänt för att återigen delta i den så populära frågesporten. I dagens avsnitt ställs duon Annika Lantz och Johar Bendjelloul mot Bea Uusma och Magnus Betnér.

Som sedvanligt i Alla mot alla ingår favoritsegmentet "Under Pressure" även i detta avsnittet, och det har genom åren blivit ett fruktat moment där det inte sällan låser sig fullständigt för deltagarna. "Under Pressure"-momentet går ut på att en utvald deltagare från varje lag peppras med frågor som genererar en poäng vardera. Det här är med andra ord tävlingen i tävlingen som helt kan vända på matcherna.

Även denna gång ska "Under Pressure"-testet bli en sevärd historia. Inte minst när Bendjelloul tar plats i heta stolen.

Johar Bendjelloul briljant i Alla mot alla – krossar Under Pressure-testet
Foto: discovery+

Här briljerar Johan Bendjelloul i Alla mot alla – dominerar i Under Pressure

Under kvällen är Under Pressure-temat "ord var nyord på Språkrådets nyordlista på 90-talet" och det är lag Johar och Annika som är först ut. Annika säger att de båda är sugna på att ställa upp, men att Johar är ännu lite mer sugen än henne själv, och det är därför han som får sätta sig i strålkastarljuset. Kort därefter börjar uppvisningen.

Trots ett relativt svårt tema, som kräver att programledare Fredrik Wikingsson formulerar långa definitionsfrågor skramlar Johan ihop en imponerande poäng, där han vid flertalet tillfällen levererar korrekta svar redan innan Wikingsson är färdig med att ställa sina frågor. Slutpoängen når inte rekordnivå, men med tanke på frågorna är Johars nio ihopsamlade poäng väldigt imponerande.

För det andra laget är det Magnus Betnér som ställer upp och även han står för en imponerande insats, men fastnar vid några få tillfällen fler än Johar. De fina "Under Pressure"-insatserna stryker under ett redan rafflande jämt avsnitt.

Avsnittet finns att streama på discovery+ och sänds på Kanal 5 klockan 22.00.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL