House of Hammer: Mörka hemligheter i Armie Hammers familjehistoria

House of Hammer: Mörka hemligheter i Armie Hammers familjehistoria

  • Discovery+
Filmtopp
Uppdaterad kl. 12:40 | Publicerad 01 september 2022 kl. 08:00

Om stjärnans uppgång och fall

"House of Hammer" är en ny dokumentärserie om anklagelserna mot den kritikerrosade skådespelaren Armie Hammer och det mörka arvet från Hammer-dynastin.

– Anklagelserna om påstådd våldtäkt och övergrepp av Armie Hammer under de senaste åren kan vara toppen av isberget när det kommer till familjen Hammer. Med House of Hammer får vi vittnesmål om obehagliga omständigheter och mörka hemligheter som pengar och makt inte kan dölja för alltid, säger Jason Sarlanis, president för Crime and Investigative Content, Linear and Streaming på Warner Bros Discovery. Den här dokumentären ger en viktig plattform för de otroligt modiga kvinnor som trätt fram för att dela med sig av sina berättelser, och vi hoppas att deras mod inspirerar andra att fortsätta meningsfulla konversationer kring övergrepp och våld i vårt samhälle.

Armie Hammers snabba uppgång till berömmelse fick en lika snabb vändning neråt, efter vittnesmål om bland annat kannibalistiska fantasier. Och det var bara början, under 2021 följde anklagelser om våldtäkt och övergrepp som chockerade såväl Hollywood-insiders som fans. Den här dokumentärserien tar sin början under 2020, vilket då var höjdpunkten av Hammers karriär. Med exklusiva vittnesmål från Armies faster Casey Hammer och från flera av de som säger sig ha utsatts för övergrepp sätter dokumentärserien ljuset på mörka hemligheter. Allt från anklagelser om våld och övergrepp till politisk manipulation och ekonomiskt bedrägeri - under ytan i en av USA:s mest framstående familjer.

Avsnitten uppges visa på ett mönster av övergrepp som ska sträcka sig långt bortom anklagelserna. Med exklusiva intervjuer varvat med mängder av arkivmaterial väver House of Hammer samman en skrämmande historia om den dysfunktionalitet som kan växa fram under årtionden av makt och pengar.

"House of Hammer" är regisserad av Elli Hakami och Julian P. Hobbs för discovery+ med Casey Hammer som konsult. "House of Hammer" består av tre avsnitt och finns att streama på discovery+ från och med fredag 2 september.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL