Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Här streamar du Australian Open 2022

Här streamar du Australian Open 2022

  • Discovery+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 januari 2022

Se matcherna live eller i efterhand

Årets första Grand Slam är igång. Den som är sugen på att ta del av matcherna har goda möjligheter i streamingvärlden.

Äntligen är det dags! Nu har årets första Grand Slam vevats igång och matcher kommer att servas på löpande band. För alla sportälskare där ute finns det goda möjligheter att ta del av matcherna, antingen live eller i efterhand, i streamingens värld. Och vem vill inte göra det med tanke på de matcher som väntas.

Senare i natt går nämligen Rebecca Peterson in i turneringen mot Daria Gavrilova. En match som Peterson beräknas ha god chans att vinna, men som vi alla vet är det inte över förrän det är över.

Tuffare lär det bli för Mikael Ymer som ställs mot Stefanos Tsitsipas strax efter lunchtid på tisdag. I Djokovic frånvaro väntas Medvedev, Zverev och Nadal göra upp om titeln på herrsidan. På damsidan är det Barty, Osaka och Muguruza som anses ha störst chans att ta hem titeln.

Australian Open 2022 – allt samlat på ett ställe

Med många matcher att ta del av, varav flera spelas simultant och gärna under svensk nattetid, kommer den goda nyheten att hela kalaset finns samlat på discovery+. Där går det antingen att se matcherna live eller i efterhand, det är bara att välja fritt. Därtill går det att ta del av höjdpunkter från förra årets Grand Slam, för den som antingen vill återuppleva dessa intensiva möten eller bocka av matcherna man missade när det väl begav sig.

Australian Open 2022 pågår från 17 till 30 januari.

 

NÄSTA ARTIKEL