Här skojar Pernilla Wahlgren bort frieriet – tappar ringen

Här snurrar Pernilla Wahlgren bort frieriet – tappar ringen

  • Discovery+
Filmtopp
14 september 2023 kl. 07:52

Kaosartat när Christian ställer den stora frågan

I veckans avsnitt av "Wahlgrens värld" får vi se när Christian Bauer friar till Pernilla Wahlgren. Det blir en snurrig sekvens som leder till att hon tappar ringen.

I det andra avsnittet av Wahlgrens värld säsong 14 har det blivit dags för Christian Bauers storslagna frieri till Pernilla Wahlgren. Under en härlig middag med familjen samlad i Fjällen väljer han att slå till när en stimmig Pernilla minst anar det. Därför blir det hela snurrigt när hon knappt inser vad det är som pågår. Men det hela landar rätt till slut när en exalterad Pernilla tackar ja.

Här skojar Pernilla Wahlgren bort frieriet – tappar ringen
Foto: discovery+.

Här snurrar Pernilla Wahlgren bort frieriet – tappar ringen

När hela familjen sitter samlad vid middagsbordet i stugan väljer Christian att kliva fram och överraska Pernilla med en ask i handen och något anande i blicken. Det dröjer innan han får fram orden, men till slut ställer han frågan om hon vill gifta sig med honom. Pernilla verkar då inte förstå om det är på riktigt eller inte, något som Christian får förtydliga att det visst är. Detta trots att han fortfarande inte öppnat ringasken. 

– Det kom så plötsligt. Men ska du inte visa vad det är i, säger Pernilla. 

När Christian väl öppnar asken och Pernilla tar ringen har hon svårt att se vad det är för någon. 

– Jag ser inget utan glasögon. Men gud, det är en riktig ring, var ska den sitta?, säger hon när hon testar att sätta på den. 

Pernilla kan fortfarande inte fatta att det som händer är på riktigt, vilket Christian försäkrar henne om att det är. I samma veva händer det som bara sker på film – hon tappar ringen och får hela familjen att leta efter den i mörkret. 

– Själva frieriet blev lite hackigt, konstaterar Pernilla för tittarna.

Se när Pernilla Wahlgren och gänget letar efter ringen som hon tappat:

Men när Christian ställer frågan på nytt är Pernilla snabb på att tacka ja. Finstämt mittemot dem sitter barnen Benjamin och Bianca tårögda över vad de bevittnat. Slutet gott, allting gott.

Veckans avsnitt av "Wahlgrens värld" finns att streama på discovery+. Den linjära sändningen börjar klockan 21:00 på Kanal 5.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL