Här förbereder Christian sitt frieri till Pernilla i Wahlgrens värld

Här förbereder Christian sitt frieri till Pernilla i Wahlgrens värld

  • Discovery+
07 september 2023 kl. 17:00

Skidsemester och förberedelser till frieri i säsongspremiären av Wahlgrens värld

Säsong 14 av "Wahlgrens värld" startar stort med Christian Bauer som planerar att fria till Pernilla Wahlgren. Familjen åker på skidsemester till Sälen där frieriet ska ske.

Familjen Wahlgren är tillbaka i säsong 14 av Sveriges största realityserie, Wahlgrens värld. Pernilla Wahlgren har äntligen flyttat in i det nya huset tillsammans med partnern Christian Bauer och yngsta sonen Theo. En skidresa till Sälen har planerats in för hela familjen, men medan Pernilla tror att det är en vanlig semesterresa har Bauer andra tankar. Han tänker nämligen fria till Pernilla. Han visar stolt upp vigselringarna inför kameran, varav Pernillas har en liten ananas inristad.

Pernilla Wahlgrens vigselring med ananas
Foto: discovery+

Säsongspremiär för Wahlgrens (sena) värld

Men innan frieriet kan ske måste familjen komma upp till Sälen först, något som är lättare sagt än gjort för familjen Wahlgren. Avgångstiden blir försenad om och om igen för stackars Bauer som får vänta och vänta. Först är det Pernilla som inte kommer upp ur sängen tidigare än en timme efter att de hade planerat att åka, sedan ska det packas ordentligt och både Bianca och Benjamin Ingrosso ska hämtas upp. Flera andra små ärenden tas itu med innan de äntligen kommer fram till skidorten.

Pernill vaknar upp sent innan resan
Foto: discovery+

Christian som är nervös över frieriet känner sig lättad att de ändå kom fram till slut. Men under frukosten nästa dag visar det sig att familjen inte tar ledigt från att vara sena, även på semestern. De var alla sena till frukosten och trots att mycket var inplanerat inför dagen skedde fler dröjsmål när bland annat Benjamin var tvungen att shoppa vinterkläder, då att han inte hade packat ned några.

Det sista som ska göras för dagen är att ta en släde till stugan där frieriet ska ske. Trots tidigare förseningar hoppas vi verkligen att Wahlgren-klanen inte missar tiden denna gång.

Säsong 14 av “Wahlgrens värld” har premiär torsdag den 7 september på Kanal 5 och discovery+.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL