Tobbe Trollkarl briljerar med sin magi – trots att han knappt kan stå

Här briljerar Tobbe Trollkarl med sin magi – trots att han knappt kan stå

  • Discovery+
Axel Diedrichs
05 mars 2024 kl. 20:03

Piggar upp Malin Gramer som öppnar upp sig om svåra tiden

I kvällens "Över Atlanten" bjuder "Tobbe Trollkarl" Malin Gramer och gänget på magisk show. Det blir stor succé – trots att han har svårt att stå.

Att segla över Atlanten är allt annat än en enkel uppgift, med svåra uppgifter som behöver tacklas för att resan överhuvudtaget ska kunna gå i mål. Men då och då måste man få lätta på pressen och bara ha det kul. I det senaste avsnittet av Över Atlanten discovery+ och Kanal 5 får vi se när en vinglig Tobbe "Trollkarl" Blom bjuder sina medäventyrare på magishow. Det blir två trick där det första är ett imponerande trick och det andra känns som ren magi.

Tobbe Trollkarl briljerar med sin magi – trots att han knappt kan stå
Malin Gramer. Foto: discovery+ / Kanal 5.

Malin Gram öppnar upp om sin hjärnhinneinflammation i Över Atlanten

Tidigare under dagen blir det tung stämning på båten när Malin Gramer öppnar upp sig om den hjärnhinneinflammation som hon åkte på under inspelningen av True Love Sverige. Som Malin själv beskriver det var hon i så pass dåligt skick att hon låg och kräktes oavbrutet, och hade svårigheter med att röra på sig. 

– Min läkare har ordinerat antidepressiva till mig och det är det bästa som hänt mig. Jag har fått tillbaka livsglimtar som tittar fram ibland, säger Malin och berättar hur tiden på båten har fått henne att hitta tillbaka ännu mer till sitt gamla jag. Men när hon tänker på sin familj och tiden som har varit brister det för henne.

– Egentligen så är jag jätteglad. Jag är bara så ledsen för att mina barn har haft en mamma som inte mått så bra på länge, säger hon och tröstas av de andra.

Tobbe Trollkarl briljerar med sin magi – trots att han knappt kan stå
Tobbe Blom gungar när han ska trolla för gruppen. Foto: discovery+ / Kanal 5.

Tobbe Trollkarl briljerar med sin magi i Över Atlanten – piggar upp Malin

För att pigga upp Malin efter vad som varit en väldigt känslosam dag bestämmer Tobbe Blom sig – trots att det är duktigt vingligt på båten – för att visa henne och resterande gänget varför han är en så pass berömd trollkarl. Han gör det med två korttrick. I det ena låter han Malin tänka på ett valfritt kort för att senare dra fram precis detta kort ur sin lek. Det möts av jubel men kan inte mäta sig med nästa trick bjuder Tobbe på vad som kan kännas som riktig magi. 

Tobbe låter Björn Kjellman kupera en kortlek precis som han vill. När Tobbe vänder på leken är det "ruter 6" som tittar fram. Då ber han Hampus Hedström att ta fram en bok ur hyllan bakom honom och bläddra till en sida som Björn får välja helt själv – sida 184. När Hampus bläddrar till den valda sidan är det mycket riktigt "ruter 6" som står ritat där med tuschfärg. Tricket får hela gruppen att tappa hakan, och en vinglig Tobbe lämnar rummet till stora applåder. 

Tobbe Trollkarl i Över Atlanten
Tobbe med Björns kuperade kortlek. Foto: discovery+ / Kanal 5.
"Ruter 6" visar sig i boken. Foto: discovery+ / Kanal 5.
Tobbe Trollkarl briljerar med sin magi – trots att han knappt kan stå
Gruppen blir mäktigt imponerade av Tobbes show. Foto: discovery+ / Kanal 5.

Ja, nog fick Malin Gramer ockupera sina tankar med något helt annat, och vi tittare inte bara ett utan två magiska trick att grubbla på.

Du följer "Över Atlanten" 2024 på discovery+ och Kanal 5.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL