Fredrik Wikingsson stöter bort Filip Hammar i reklam för Alla mot Alla

Fredrik Wikingsson visar vem som är boss i reklam för nya Alla mot Alla

  • Discovery+
Filmtopp
Uppdaterad 03 september 2023 kl. 14:28 | Publicerad 02 september 2023 kl. 12:10

Se hela det roliga klippet här

Som en blinkning till deras podd får vi se när Fredrik Wikingsson hindrar Filip Hammar från att ta ton i presskonferensen som är ett reklamklipp inför "Alla mot Alla – All Stars" som har premiär på måndag.

På måndagen den 4 september är det premiär för efterlängtade Alla mot alla – All Stars på Kanal 5 och discovery+. Inför specialsäsongen har man spelat in en rolig presskonferens där programledarduon Fredrik Wikingsson och Filip Hammar leder oss genom kändisparen som ska medverka. I en reklamsnutt ser vi öppningen på presskonferensen där Filip vill ta ton men sedan avbryts av sin nära kollega Fredrik så att han istället kan ta ton. 

Fredrik Wikingsson visar vem som är boss i reklam för nya Alla mot Alla
Foto: Kanal 5.

Fredrik Wikingsson visar vem som är boss i reklam för nya Alla mot Alla

Förra säsongen av det älskade frågesportprogrammet bjöd på en nervkittlande final där Erik Haag och Lotta Lundgren slutligen kunde koras till vinnare mot Emma Knyckare och Ola Söderholm. På måndag är det dags för en All Star-kryddad säsong med deltagare som alla har ställt upp i något eller flera av programmets föregående nio säsonger och gjort avtryck. Bland dem har vi Cecilia Frode & Janne Josefsson, Bea Uusma & Magnus BetnérJonatan Unge & Hanna Hellquist och Tom Sjöstedt & Erik "Jerka" Johansson

Inför den speciella jubileumssäsongen gör Kanal 5 reklam inför vad som komma skall i form av en presskonferens. I det får vi se när Filip Hammar ska ta ton inför den samlade pressen men som genast finner sig avbruten av Fredrik Wikingsson som håller för hans mikrofon och viskar i hans öra att han tar inledningen.

Den som lyssnar på duons podd känner mycket väl till att det alltid är Fredrik som öppnar avsnitten med ett dånande "DÅÅÅ". Något undantag vad gäller deras roller ska det alltså inte göras här heller. Reklamsnutten är inledningen på ett klipp som klockar in på närmare 24 minuter. Det är ett piggt och roligt sådant där vi ser tidigare deltagare dyka upp, samtidigt som det ställs frågor av diverse journalister. 

Se hela presskonferensen inför den nya säsongen av "Alla mot Alla" här:

Frank Stenhammar

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL