Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Det här är Nicole Wennerström Larsson i True Love Sverige 2023

Det här är Nicole Wennerström Larsson i True Love Sverige 2023

  • Discovery+
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
08 juni 2023
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
08 juni 2023

Från Paradise Hotel 2020 till True Love Sverige 2023

Nicole Wennerström Larsson är en av deltagarna som söker kärleken i "True love Sverige" 2023 på discovery+. Om du tycker dig känna igen Nicole så är det inte så konstigt då det inte är första gången hon är med i ett realityprogram.

Nicole Wennerström Larsson i True Love Sverige 2023
Nicole Wennerström Larsson. Foto: discovery+.

Det här är Nicole Wennerström Larsson i "True Love Sverige" 2023

"True Love Sverige" är tillbaka med en ny, rykande färsk säsong på discovery+. I realityprogrammet söker 18 singlar efter den stora kärleken, till sin "hjälp" har de lögndetektorer.

En av årets deltagare är 27-åriga Nicole Wennerström Larsson från Göteborg som jobbar som digital kreatör. Det inte är första gången som Nicole syns till i tv-rutan, hon har tidigare varit med i Paradise Hotel 2020. Där tog hon sig hela vägen till final men snuvades på vinstsumman tack vare att hennes partner Marcus "Mcuze" Johansson valde att kasta kulan och ta pengarna själv.

Nicole Wennerström Larsson i True Love Sverige 2023
Nicole Wennerström Larsson. Foto: discovery+.

Söker efter mannen i sitt liv

Nicole beskriver sig själv som glad, positiv, sprallig och har många bollar i luften. Det enda som egentligen saknas i hennes liv är den rätta mannen.

– Det som fattas i mitt liv just nu är en man att få dela allting med. Gå och handla och resa ihop.

I sin introduktionsvideo förklarar hon att hon är demisexuell vilket betyder att hon måste ha känslor för en person innan hon kan ha sex med personen i fråga. Nu söker hon efter någon att få känslor för, gärna en kille med driv.

– Jag vill ha en kille med lite "go", som det är lite riv i som bjuder ut en på dejt och är lite romantisk. Ränta, bensinpriser, och elpriser, ska man behöva oroa sig för att inte hitta en kille nu också? Säger Nicole med glimten i ögat.

Missa inte "True Love Sverige" 2023 på discovery+ varje torsdag.

 

NÄSTA ARTIKEL