De träffades i Uganda – nu ska 82-årige Lars skaffa barn med 42-åriga Fiona

De träffades i Uganda – nu ska 82-årige Lars skaffa barn med 42-åriga Fiona

  • Discovery+
Axel Diedrichs
Uppdaterad kl. 10:02 | Publicerad 08 februari 2024 kl. 10:02
ANNONS
ANNONS

Premiär för Älskar, älskar inte säsong 4

Tittarna har under en längre tid fått följa Lars och Fiona i "Älskar, älskar inte". Nu ska paret, som det skiljer 40 år emellan, gifta sig och skaffa barn.

Det har blivit premiärdags för den fjärde säsongen av Älskar, älskar inte Kanal 5 och discovery+, nu med Agneta Sjödin som programledare. Här fortsätter vi att få följa nya kärleksrelationer som får växa fram men också flera av de från föregående säsonger, däribland Lars Olof Samuelsson och Fiona Nakazibwe. Nu planerar de att ta ytterligare stora steg tillsammans.

Foto: Kanal 5 / discovery+.

De träffades i Uganda – nu ska 82-årige Lars skaffa barn med 42-åriga

Sedan den andra säsongen har tittarna fått följa den uppmärksammade relationen mellan karlshamnsbon Lars och Fiona från Uganda som det skiljer hela fyrtio år i ålder. Nu fortsätter deras kärleksresa, den här gången på svensk mark. Där ska de ta nästa stora kliv.

– Efter nästan fem månader i Uganda så har vi nu tagit oss till Sverige. Nu ska vi gifta oss och förhoppningsvis skaffa barn, säger Lars i programmet.

I det första avsnittet får vi dock endast ta del av en teaser om vad som väntar för Lars och Fiona. Istället spenderar vi tid med 62-årige Rolf som ska träffa sin första kärlek på fyrtio år, Vilai, som han haft kontakt med via distans i två och ett halvt år. Likaså följer vi tittarfavoriten Tony som gör sig redo inför Cristy och Melissas ankomst till Sverige, och Oskar som ska ta emot Tina som även hon kommer från Uganda.

Du följer de olika kärleksparen i "Älskar, älskar inte" på Kanal 5 och discovery+.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL