Linda Pira och Dragomir Mrsic i The Island Sverige

Därför lämnade Dragomir Mrsic The Island Sverige

  • Discovery+
Filmtopp
10 mars 2023 kl. 08:03

Drogs med svåra besvär

Skådespelaren Dragomir Mrsic valde att hoppa av det tuffa reseprogrammet "The Island Sverige". Nu berättar han varför han lämnade.

Han var en av årets deltagare i realityprogrammets andra säsong på discovery+. Men efter många om och men valde den berömde skådeseplaren Dragomir Mrsic att bryta sin medverkan i The Island Sverige. I en intervju med Aftonbladet berättar han varför. Det hela rör sig om svåra ryggsmärtor som han inte vill riskera att göra värre.

Därför lämnade Dragomir Mrsic The Island Sverige
Dragomir lämnade "The Island Sverige" 2023. Foto: Linus Bokehsius / Warner Bros. Discovery.

Därför lämnade Dragomir Mrsic The Island Sverige

Nu har vi kommit sju avsnitt in på den andra säsongen av The Island Sverige där vi förutom Dragomir Mrsic fått se Lasse Kronér, Magdalena KowalczykMarcus Schenkenberg, Linda Pira och Dermot Clemenger ta sig an utmaningen att överleva på en öde ö. När den förstnämnda valde att lämna berodde det på att han hade fått oerhört ont i ryggen. På plats fanns det heller inga läkare, vilket fick honom att dra slutsatsen att han behövde åka hem. 

– Det var inte länge sedan jag opererade mig, jag har opererat allt från händer till rygg, till öga till hjärta, till foten, till... ja jag vet inte var jag inte har skurit upp mig, så jag tänkte att det får fan räcka nu, säger han till Aftonbladet.

Dragomir Mrsic berättar att han gick och köpte pizza och pasta när han kom hem för att sen bädda ner sig i sängen. 

– Då tänkte jag på dem, alltså de som kommer va där ännu längre. Jag vill inte avslöja hur det gick för de andra, men kanske att andra fick det värre än mig, säger Dragomir Mrsic.

Vidare berättar Mrsic att ryggen nu är under kontroll och att han vet vad som behöver göras för att rehabilitera den.

 

NÄSTA ARTIKEL