Därför är Malin Baryards finger 1 cm för kort: ”Hon högg av mitt finger”

Därför är Malin Baryards finger 1 cm för kort: ”Hon högg av mitt finger”

  • Discovery+
Sofie Landgren
04 mars 2024 kl. 20:03

Dyker upp som gäst i "Superstars" 2024

I veckans avsnitt av "Superstars" 2024 gästar en av Sveriges främsta hoppryttare genom tiderna, Malin Baryard, och under en gemensam middag med de andra deltagarna berättar hon om händelsen som lett till att hon i dag har ett finger som är kortare än alla andra.

Malin Baryard gästar superstars 2024
Malin Baryard. Foto: discovery+.

Hoppryttare Malin Baryard gästar "Superstars" 2024

Det har blivit dags för en av Sveriges främsta ryttare Malin Baryard Johnsson att kliva in som gladiator i årets upplaga av SuperstarsKanal 5 och discovery+. Dagen till ära bjuder avsnittet givetvis på tävlingar inom temat "häst", med grenar som kast med hästsko och hästridning.

"Hon högg av mitt finger"

Under en gemensam middag öppnar Malin upp sig om starten på sin karriär och hur hon redan som 9-åring fick sin första ponny och som 10-åring började tävla med sin häst Lady Flight, en häst som enligt henne själv egentligen var alldeles för stor och som hade lite av ett temperament. Hästens temperament blev också resultatet till att Malin än i dag har ett finger som är en centimeter för kort, en skada som kan ses som ett litet minne från den vrånga C-ponnyn Lady. 

– Hon var lite för stor, arg och vrång så... Hon bet av mitt finger, men då berättade jag inte att hon högg av mitt finger, jag sa att jag råkade stoppa in mitt finger när jag gav henne en sockerbit. Jag var så rädd att de skulle ta henne ifrån mig, att jag inte skulle få behålla henne, berättar Malin för gruppen.

Missa inte Malins Baryard gästspel i veckans avsnitt av "Superstars" 2024 på Kanal 5 och discovery+.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL