Då kommer “Älskar, älskar inte“ 2024

Då kommer “Älskar, älskar inte“ 2024

  • Discovery+
Filmtopp
Uppdaterad 08 februari 2024 kl. 09:02 | Publicerad 31 januari 2024 kl. 17:01

Nya kärlekspar i ny säsong

Snart är det dags för en ny säsong av "Älskar, älskar inte" på discovery+. Filmtopp listar allt du behöver veta om de nya avsnitten.

Vecka sex är det premiär för den fjärde säsongen av det populära Kristallen-belönade programmet Älskar, älskar intediscovery+. Samma vecka återvänder också tittarfavoriter som Alla mot alla, Jeopardy!, Superstars, Över Atlanten, Mästarnas mästare och Smartare än en femteklassare.

Premissen kan låta enkel. Här följer vi svenskar som har förälskat sig i någon från ett annat land som nu ska flytta till Sverige för kärlekens skull. Men som alla tittare vet kan kärleksrelationerna utvecklas åt alla möjliga håll. Överlever kärleken den stora förändringen och kulturkrocken?

Agneta Sjödin är programledare i "Älskar, älskar inte"

Nytt för den här säsongen är att Agneta Sjödin kliver in som programledare – tidigare säsonger har inte haft någon programledare alls. Hur många avsnitt vi kommer att få ta del av den här gången är ännu inte känt, men sett till tidigare omgångar kan vi förvänta oss 14-16 stycken.

Vilka par som kommer att vara med i Älskar, älskar inte 2024 är inte känt, men Filmtopp håller dig uppdaterad så fort vi får veta mera.

"Älskar, älskar inte" har premiär torsdagen den 8 februari på discovery+ och Kanal 5. Sändningstid är kl. 21:00.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL