Alla mot Alla 2021 – deltagare

Då har Alla mot Alla säsong 10 premiär – kryddas med Allstar-tema

  • Discovery+
Filmtopp
Uppdaterad 22 juni 2023 kl. 09:06 | Publicerad 19 maj 2023 kl. 14:05

Satsigaste säsongen hittills väntar tittarna

Efter en flåsig final är många tittare förväntansfulla på vad som sker härnäst med Filip och Fredriks älskade frågesport. Nu har vi fått en stor uppdatering om Alla mot alla säsong 10, som sägs bli helt speciell.

Det bjöds på en nervkittlande finalvecka av säsong 9 av Alla mot alla med Filip och Fredrik där Erik Haag och Lotta Lundgren till sist stod som vinnare mot Emma Knyckare och Ola Söderholm. Nu kan Warner Bros. Discovery bekräfta att kristallenvinnaren får en jubileumssäsong i vad som kommer bli en Allstar-upplaga med premiär i höst.

Alla mot alla är ett otroligt kul TV-program att titta på men det är fktiskt ännu roligare att vara med. Och visst, en dag ska Erik och jag få stryk men alla andra dagar ska vi inte det, säger Lotta lundgren, Trefaldig vinnare av Alla mot alla med Filip och Fredrik. 

Redan nu kan Warner Bros. Discovery bekräfta att inspelningarna för Alla mot alla säsong 10 är inplanerade till sommaren och jubileumssäsongen får en extra krydda i form av Allstar-tema.

– Med allt det hårda slit och engagemang som Filip och Fredrik tillsammans med produktionen bakom Alla mot alla lägger in i programmet är det inte konstigt att man lyckas stilla hungern hos våra frågesportstittare säsong efter säsong. Det känns därför superkul att vi redan nu har en ny säsong att se fram emot och det är inte mer än rätt att jubileumssäsongen kryddas med Allstar-tema där vi kommer få se de bästa, och mest omtyckta deltagarna göra upp i höst på Kanal 5, säger Axel Eriksson, VP Content and Programming, Warner Bros. Discovery Sverige.

Då har Alla mot Alla säsong 10 premiär: "Kryddas med Allstar-tema"
Foto: discovery+.

Då har Alla mot alla säsong 10 premiär

Flerfalldiga kristallenvinnaren har vuxit sig till ett av discovery+ mest uppmärksammade och populära tv-program. Totalt har framgångssagan spelat in 520 program. Ifjol tog Filip och Fredrik finalen till ett kokande Avicii Arena där Olof Lundh och Ebba Kleberg von Sydow tog hem pokalen efter utslagsfråga mot Karin Lantz och Johar Bendjelloul

"Alla mot alla" med Filip och Fredrik produceras av Nexiko och inspelningen av säsong 10 påbörjas i sommar med premiär hösten 2023. Uppdatering: Premiärdatumet för "Alla mot alla Allstars" har nu bekräftats till den 4 september på Kanal 5 och discovery+.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL