Carola en av gästerna i premiären av BIANCA säsong 2

Carola en av gästerna i premiären av BIANCA säsong 2

  • Discovery+
Filmtopp
09 mars 2023 kl. 10:03
ANNONS
ANNONS

Stjärnorna som gästar Bianca Ingrosso i säsongspremiären

Det blir som förväntat en stjärnspäckad afton när Bianca Ingrosso slår upp dörrarna till den andra säsongen av sin talkshow "BIANCA". Warner Bros. Discovery avslöjar i ett pressmeddelande att Carola är en av gästerna i premiäravsnittet den 12 mars.

Publiksuccén BIANCA är tillbaka söndagen den 12 mars för en andra säsong – lika oväntat och filterlöst, men mer maxat och underhållande än någonsin.

Säsongspremiären gästas av bland andra Carola, som i år firar 40 år som artist, komikern Jonatan Unge, Hollywoodregissören David F Sandberg med skådespelaren Djimon Hounsou som båda är aktuella med nya superhjältefilmen Shazam! Fury of the Gods.

BIANCA blev höstens stora snackis och hela Sveriges nya talkshow. En succé ledd av Bianca Ingrosso som bjuder in aktuella gäster till oförglömliga möten och spännande samtal. Säsongen fick en raketstart med sammanlagt över en halv miljon tittare som följde Biancas talkshow-debut linjärt, den bästa helgpremiären för Kanal 5 på 15 år.

Carola i säsongspremiären av BIANCA säsong 2
Foto: Pernilla Thelaus / Warner Bros. Discovery.

BIANCA säsong 2 – söndagen den 12 mars är succén tillbaka

I säsongspremiären gästas Bianca av inga mindre än artisten Carola, komikern Jonatan Unge, designern och supermodellen Kelly Gale, Hollywoodregissören David F Sandberg, Hollywoodskådespelaren Djimon Hounsou och artisten Lucianoz.

– Jag är så taggad på en ny säsong av min alldeles egna talkshow! Kommande säsong kommer vara ännu större, modigare och roligare. En maxad 2.0-version med extra allt, helt enkelt, säger Bianca Ingrosso.

Säsong 2 av BIANCA har premiär på Kanal 5 med start söndag 12 mars 21.00. Avsnitten streamar även på discovery+. Säsongen består av åtta avsnitt.

Alla gäster i avsnitt 1:

  • Carola
  • Jonatan Unge
  • Kelly Gale
  • David F Sandberg
  • Djimon Hounsou
  • Lucianoz

Senaste nytt om tv och reality på Filmtopp.se

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL