BIANCA säsong 3 – detta vet vi

BIANCA säsong 3 – detta vet vi

  • Discovery+
Filmtopp
02 maj 2023 kl. 10:05

KLART: Det blir en tredje säsong av BIANCA

Ännu en lyckad säsong av "BIANCA", Bianca Ingrossos talkshow, har gått i mål. I slutet av årets stjärnspäckade säsong fick vi dessutom bekräftat att "BIANCA" säsong 3 kommer att bli av – och väntan på nya avsnitt är inte alltför lång.

BIANCA säsong 3 – detta vet vi
Foto: discovery+

KLART: En säsong 3 av BIANCA blir verklighet

Bianca Ingrossos framgångssaga som tv-personlighet. Efter många år som förgrundsfigur i realityserier som Wahlgrens värld och medverkan i underhållningsprogram som Let's Dance spred hon under hösten 2022 sina vingar med den egna talkshowen BIANCA. Efter en lyckad första säsong var det under våren 2023 dags att fortsätta underhålla tittarna med spännande gäster i studion.

Under den andra säsongen har vi fått se Bianca samtala i rutan med såväl svenska som internationella kändisar från en rad olika områden. Besök av artister som bl.a. Carola, First Aid Kit och Hooja, har balanserats med profiler som bl.a. Jonatan Unge, Henrik Schyffert, Maria Montazami och Camilla Läckberg. Utöver det strösslades dessutom ett avsnitt av sällan skådad stjärnglans när Bianca samtalade med Adam Sandler och Jennifer Aniston.

Efter åtta avsnitt med underhållande konversationer, kändisbesök och artistframträdanden avslutade Bianca Ingrosso säsongen med goda nyheter då hon i programmet bekräftade att det blir en tredje säsong – och det relativt snart.

Bianca Ingrosso i den andra säsongen av BIANCA
Foto: discovery+

När kommer BIANCA säsong 3?

I samband med att Bianca Ingrosso avrundade den senaste säsongen av BIANCA passade hon även på att glädja alla fans med nyheten om att hennes talkshow kommer att återvända med nya avsnitt redan till hösten.

– Vi ska ta sommarlov nu, men vi kommer tillbaka med en ny säsong i höst, säger Bianca i säsongsavslutningen.

Något exakt premiärdatum för BIANCA säsong 3 har ännu inte annonserats, men gissningsvis blir det säsongspremiär någon gång i oktober. Den första säsongen hade premiär den 14 oktober 2022 och det är inte orimligt att även höstens säsong kommer att ha premiär däromkring. Redan hösten 2023 kommer vi alltså att kunna se fram emot många nya spännande kändisbesök hos Bianca Ingrosso i rutan. BIANCA sänds på Kanal 5 och finns att streama på discovery+.

Filmtopp håller dig uppdaterad med den senaste informationen om den kommande säsongen av BIANCA.

Mer läsning:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL