Bianca Ingrosso dissar Elle-galan i Wahlgrens värld: ”Väldigt pinsam gala”

Bianca Ingrosso dissar Elle-galan i Wahlgrens värld: ”Väldigt pinsam gala”

  • Discovery+
Filmtopp
28 september 2023 kl. 16:09

Bianca delar först ut en känga – och blir sedan starstruck

I det senaste avsnittet av "Wahlgrens värld" är det mycket Bianca Ingrosso i fokus. Medan Pernilla Wahlgren diskuterar sitt sexliv med partnern Christian (som hon nu firar två år med), förbereder sig Bianca för Elle-galan inne i stan – en tillställning som hon dissar och menar är "en väldigt pinsam gala".

"Wahlgrens värld" är inne på sin fjortonde (!) säsong och i det senaste, fjärde avsnittet får vi se Pernilla Wahlgren fira två år med sin partner Christian, men ett stort fokus ligger också på Bianca Ingrosso och hennes förberedelser inför den glammiga Elle-galan, som hon nu ska besöka igen efter att inte ha gått på flera år.

Men under förberedelserna inför galan passar Bianca på ett dela ut flera kängor mot tillställningen.

Bianca Ingrosso dissar Elle-galan i Wahlgrens värld: ”Väldigt pinsam gala”
Foto: discovery+

Bianca Ingrosso dissar Elle-galan i Wahlgrens värld: ”Väldigt pinsam gala”

Det är en lugn och harmonisk Bianca Ingrosso som välkomnar oss tittare in i sin lägenhet i det senaste avsnittet av Wahlgrens värld. Samtidigt som hon pressar citroner i köket pratar hon stilla om att vara nykär. Men lugnet kommer av sig en aning när hon ser en bil med trycket "ELLE-galan 2023" ute på gatan, och inser att den väntar på henne – trots att hon inte är i närheten redo att lämna hemmet.

Bianca förklarar att hon för första gången på flera år ska gå på Elle-galan, och passar i samma veva på att dissa det exklusiva evenemanget både en, två och tre gånger.

– Elle-galan är ju årets största fashion-gala i Sverige. Det är en jättecreddig gala och jag har ju inte gått på flera år för att den är ju inte så rolig egentligen, om vi ska vara helt ärliga, erkänner Bianca.

Men Bianca nöjer sig inte där, utan fortsätter att dissa Elle-galan:

– Det är en väldigt pinsam gala. Alltså de creddigaste i branschen står liksom i kö för att få vänta på att bli fotade, och det är så pinsamt.

Trots dissarna, som hon dessutom kryddar med ett syrligt "jag ska ju inte på Oscars" lite senare, verkar hon åtminstone se lite fram emot galan. Hon menar att det ska bli kul att besöka den med tanke på sitt nya klädvarumärke.

När det väl är tid för galan och röda mattan lever Bianca upp ordentligt och verkar ha allt annat än tråkigt.

– Jag är jättestarstruck över allihopa. Alltså vi har fan coola kändisar i det här landet, slår Bianca fast.

"Wahlgrens värld" kan du se på discovery+ och Kanal 5. Den 1 oktober har Bianca Ingrossos talkshow "BIANCA" premiär med sin nya säsong.

NÄSTA ARTIKEL